Θύματα stalker έπεσαν ο πρόεδρος του Βρετανικού Μουσείου Τζορτζ Όσμπορν και η σύζυγός του

Θύμα stalker έπεσαν ο πρόεδρος του Βρετανικού Μουσείου Τζορτζ Όσμπορν και η σύζυγός του Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου / EPA
0

Μία 27χρονη Βρετανίδα κατηγορείται για stalking του προέδρου του Βρετανικού Μουσείου Τζορτζ Όσμπορν, αλλά και της συζύγου του.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας, η 27χρονη stalker τους παρακολουθούσε για πάνω από έναν χρόνο. Τη Δευτέρα η 27χρονη Λίντια Σάφιλντ, θα παρουσιαστεί στο δικαστήριο, κατηγορούμενη για επίμονη παρενοχλητική παρακολούθηση του Τζορτζ Όσμπορν και της Θία Ρότζερς από τις 8 Ιουνίου του 2022 μέχρι τις 5 Ιουλίου του 2023.

Όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο, έστελνε emails και μηνύματα στο Instagram στο ζευγάρι και «υπέβαλε ψευδείς παραπομπές στο NSPCC», ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα για παιδιά, χωρίς να υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το φερόμενο αδίκημα.

Ο Όσμπορν έχει αναλάβει διάφορα καθήκοντα από τότε που έφυγε από την κυβέρνηση, συμπεριλαμβανομένου του εκδότη της εφημερίδας Evening Standard. Σήμερα είναι πρόεδρος του Βρετανικού Μουσείου και εργάζεται παράλληλα για την επενδυτική τράπεζα Robey Warshaw και παντρεύτηκε τη σύζυγό του στις 8 Ιουλίου του 2023.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΛΟΙΟ HANDALA

Διεθνή / Το Ισραήλ κατέλαβε το πλοίο Handala του «Στόλου για την Ελευθερία» που μετέφερε βοήθεια στη Γάζα

Σε πλάνα που αναμεταδίδονταν απευθείας από τους ακτιβιστές διακρίνονται οι περισσότεροι, καθισμένοι στη γέφυρα, πολλοί με τα χέρια ψηλά - «Οι αλήτες του Νετανιάχου ανέβηκαν στο Handala»
LIFO NEWSROOM
Γάζα: 57 νεκροί μέσα σε 24 ώρες – Σε αδιέξοδο οι συνομιλίες για κατάπαυση πυρός

Διεθνή / Γάζα: 57 νεκροί μέσα σε 24 ώρες – Σε αδιέξοδο οι συνομιλίες για κατάπαυση πυρός

Τουλάχιστον 57 άνθρωποι σκοτώθηκαν στη Γάζα, πολλοί ενώ αναζητούσαν ανθρωπιστική βοήθεια - Οι συνομιλίες για κατάπαυση πυρός σταμάτησαν, ενώ η πείνα θερίζει αμάχους και παιδιά
LIFO NEWSROOM
Τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία της απορρύθμισης: Το σχέδιο της κυβέρνησης Τραμπ για κατάργηση χιλιάδων κανονισμών

Διεθνή / Τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία της απορρύθμισης: Το σχέδιο της κυβέρνησης Τραμπ για κατάργηση χιλιάδων κανονισμών

Η κυβέρνηση Τραμπ υιοθετεί την τεχνητή νοημοσύνη για να καταργήσει μαζικά ομοσπονδιακούς κανονισμούς, με στόχο τη μείωση στο μισό των ρυθμιστικών εντολών ως το 2026
LIFO NEWSROOM
Αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ Καμπότζης και Ταϊλάνδης: Πάνω από 30 νεκροί, χιλιάδες εκτοπισμένοι

Διεθνή / Αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ Καμπότζης και Ταϊλάνδης: Πάνω από 30 νεκροί, χιλιάδες εκτοπισμένοι

Κλιμακώνεται η σύγκρουση στα σύνορα Καμπότζης–Ταϊλάνδης, με περισσότερους από 30 νεκρούς και καταγγελίες για παραβίαση θαλάσσιου χώρου - Σε συναγερμό ΟΗΕ και ASEAN.
LIFO NEWSROOM