Η πιο πλούσια και προκλητική γυναίκα στον κόσμο ζητάει περικοπές μισθών στην Αυστραλία

Η πιο πλούσια και προκλητική γυναίκα στον κόσμο ζητάει περικοπές μισθών στην Αυστραλία Facebook Twitter
8

 

Όπως είχαμε γράψει πριν λίγες ημέρες, πιστεύει πως οι φτωχοί φταίνε για τη φτώχεια τους

 

Τώρα, κατά τη διάρκεια μια δημόσιας εμφάνισής της, η αυστραλή μεγιστάνας ορυχείων και πιο πλούσια γυναίκα στον κόσμο, Gina Rinehart, επέκρινε τις οικονομικές επιδόσεις της χώρας της. 

 

Υποστήριξε ότι εάν οι Αυστραλοί κάπνιζαν και έπιναν λιγότερο, σε συνδυασμό με μια περικοπή των μισθών τους, η κατάσταση της οικονομίας θα ήταν πολύ καλύτερη. Παράλληλα δεν δίστασε να εκθειάσει την εργατικότητα των Αφρικανών που είναι διατεθειμένοι να εργάζονται με $2 την ήμερα, τονίζοντας ότι οι ομοεθνείς της πρέπει να εμπνευστούν από αυτούς τους ανθρώπους.

 

Η πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Τζούλια Γκίλαρντ, επέκρινε τα σχόλια της γυναίκας που κερδίζει σχεδόν $600 το δευτερόλεπτο, λέγοντας κατηγορηματικά ότι δεν είναι επιτρεπτό να γίνονται παραλληλισμοί με την Αφρική.

 

 

 

 

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο σταρ του ράγκμπι και ακτιβιστής Ρομπ Μπάροου- Έπασχε από τη νόσο κινητικού νευρώνα

Διεθνή / Πέθανε ο σταρ του ράγκμπι και ακτιβιστής Ρομπ Μπάροου- Έπασχε από τη νόσο κινητικού νευρώνα

Προς το παρόν δεν υπάρχει θεραπεία για τη νόσο του κινητικού νευρώνα, η οποία προκαλεί αποδυνάμωση των μυών, επηρεάζοντας την ικανότητα του ατόμου να περπατάει, να μιλάει, να τρώει, να πίνει και να αναπνέει
NEWSROOM
Γερμανία: Χρεοκόπησε ο τουριστικός όμιλος FTI - Γιατί επηρεάζει δεκάδες χιλιάδες ταξιδιώτες

Διεθνή / Γερμανία: Χρεοκόπησε ο τουριστικός όμιλος FTI - Γιατί επηρεάζει δεκάδες χιλιάδες ταξιδιώτες

Το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε ότι η τουριστική βιομηχανία και το ταμείο ταξιδιωτικής ασφάλισης θα φροντίσουν για τον επαναπατρισμό και την υποστήριξη των τουριστών που επηρεάζονται
NEWSROOM