Ο Μπρους Σπρίνγκστιν στηρίζει Κάμαλα Χάρις: Σέβεται τους πάντες και θέλει ανάπτυξη για όλους

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν στηρίζει Κάμαλα Χάρις: Σέβεται τους πάντες και θέλει ανάπτυξη για όλους Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: EPA
0

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν ανακοίνωσε μέσω Instagram πως στηρίζει την Κάμαλα Χάρις για την προεδρία των ΗΠΑ.

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν, που είναι γνωστός υποστηρικτής των Δημοκρατικών, επισήμανε πως η Κάμαλα Χάρις σέβεται τους πάντες και θέλει ανάπτυξη για όλους, ενώ από την άλλη πλευρά, «ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο πιο επικίνδυνος υποψήφιος πρόεδρος που έχει δει στη ζωή μου».

Το «Αφεντικό» της ροκ έκανε γνωστή τη θέση του με ανάρτησή του στο Instagram, χθες, Πέμπτη.

Η Χάρις έχει ήδη εξασφαλίσει τη στήριξη ορισμένων από τα μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ--από την θρυλική ηθοποιό Μέριλ Στριπ και τον κωμικό Κρις Ροκ μέχρι την πρώην τηλεπαρουσιάστρια Οπρα Ουίνφρι και το αστέρι της ποπ, την Τέιλορ Σουίφτ.

«Η Κάμαλα Χάρις και ο Τιμ Γουόλς είναι ταγμένοι σε ένα όραμα γι' αυτή τη χώρα το οποίο σέβεται και περιλαμβάνει τους πάντες, ανεξαρτήτως τάξης, θρησκείας, φυλής, πολιτικών πεποιθήσεων ή σεξουαλικής ταυτότητας», έγραψε ο Σπρίνγκστιν αναφερόμενος και στον υποψήφιο αντιπρόεδρο της Χάρις, τον κυβερνήτη της Μινεσότα.

«Και θέλουν οικονομική ανάπτυξη με τέτοιο τρόπο ώστε να ωφελούνται όλοι--όχι μόνο λίγοι-σαν εμένα-στην κορυφή», πρόσθεσε.

Στη διάρκεια της καριέρας του, ο Μπρους Σπρίνγκστιν, καλλιτέχνης που κατάγεται από το Νιού Τζέρσι κι έχει το παρατσούκλι "Το Αφεντικό", "The Boss", έχει βραβευτεί με 20 Γκράμι και ένα Οσκαρ. Το 1999 μπήκε στο Hall of Fame της ροκ.

Ο 75χρονος μουσικός είναι επί μακρόν θερμός υποστηρικτής του Δημοκρατικού Κόμματος και είχε κάνει εκστρατεία υπέρ του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, ενώ είχε υποστηρίξει και την υποψήφια των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον στις εκλογές του 2016.

Πολλοί ηθοποιοί, σκηνοθέτες και παραγωγοί του Χόλιγουντ έχουν πει ότι θεωρούν την Χάρις, που κατάγεται από την Καλιφόρνια, υποψήφια του τόπου τους στον αγώνα με αντίπαλο του Τραμπ, ο οποίος σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις θα είναι αμφίρροπος.

Σε ορισμένους κύκλους των Δημοκρατικών υπάρχει ανησυχία ότι οι πολλοί διάσημοι υποστηρικτές μπορεί να προκαλέσουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Κάποιοι θεωρούσαν ότι η Χίλαρι Κλίντον, η οποία έχασε από τον Τραμπ στις εκλογές του 2016, είχε δημιουργήσει μια εικόνα ελιτίστικη με μια μεγάλη λίστα αστέρων να κάνουν εκστρατεία για εκείνη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Μελάνια κατά της «γραμμής Τραμπ» για τις αμβλώσεις: «Επιτακτικό να εγγυόμαστε αυτονομία»

Διεθνή / Η Μελάνια κατά της «γραμμής Τραμπ» για τις αμβλώσεις: «Επιτακτικό να εγγυόμαστε αυτονομία»

Οι γυναίκες θα πρέπει να είναι «ελεύθερες από κάθε παρέμβαση ή πίεση από την πλευρά της κυβέρνησης», υπογραμμίζει η Μελάνια Τραμπ, στην αυτοβιογραφία της που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα
LIFO NEWSROOM

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Χονγκ Κονγκ ανοίγει τις πόρτες στους ξένους φοιτητές που διώχνει από το Χάρβαρντ ο Τραμπ

Διεθνή / Το Χονγκ Κονγκ ανοίγει τις πόρτες στους ξένους φοιτητές που διώχνει από το Χάρβαρντ ο Τραμπ

Το Πεκίνο καταδίκασε την «πολιτικοποίηση της εκπαιδευτικής συνεργασίας», προσθέτοντας ότι η κίνηση της Ουάσινγκτον θα «βλάψει μόνο την εικόνα και το διεθνές κύρος των ΗΠΑ»
LIFO NEWSROOM
Blackout στη νοτιοανατολική Γαλλία: Διακόπηκαν οι προβολές στο Φεστιβάλ Καννών

Διεθνή / Blackout στη νοτιοανατολική Γαλλία: Διακόπηκαν οι προβολές στο Φεστιβάλ Καννών

Το γεγονός έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για το Φεστιβάλ Καννών, το οποίο διανύει την πιο πυκνή φάση του με πολυαναμενόμενες προβολές, συνεντεύξεις τύπου και επίσημες παρουσιάσεις να έχουν προγραμματιστεί για το Σαββατοκύριακο
LIFO NEWSROOM
Σπέρμα δότη με γενετικό κίνδυνο για καρκίνο χρησιμοποιήθηκε για τη σύλληψη τουλάχιστον 67 παιδιών σε όλη την Ευρώπη

Διεθνή / Σπέρμα δότη με γενετικό κίνδυνο για καρκίνο χρησιμοποιήθηκε για τη σύλληψη τουλάχιστον 67 παιδιών σε όλη την Ευρώπη

Τουλάχιστον 10 οι διαγνώσεις μέχρι στιγμής - Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν δύο οικογένειες, ανεξάρτητα μεταξύ τους, επικοινώνησαν με τις κλινικές γονιμότητας αφού τα παιδιά τους διαγνώστηκαν με καρκίνο
LIFO NEWSROOM
Το αίμα των αθώων της Γάζας και το παλαιστινιακό αδιέξοδο

LiFO politics / Το αίμα των αθώων της Γάζας και το παλαιστινιακό αδιέξοδο

Ο Σωτήρης Ρούσσος, καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με ειδίκευση σε θέματα Εγγύς και Μέσης Ανατολής, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για το παλαιστινιακό αδιέξοδο, τους στόχους του Ισραήλ και τις κινήσεις του Τραμπ στην περιοχή.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ