Mαντόνα: "Στην Ελλάδα θέλουν να διώξουν όλους τους μετανάστες"

Mαντόνα: "Στην Ελλάδα θέλουν να διώξουν όλους τους μετανάστες" Facebook Twitter
19

Τη Γαλλία και την Ελλάδα, έδειξε η Μαντόνα για τη στάση τους απέναντι στους μετανάστες, όταν ρωτήθηκε από τηλεοπτικό δίκτυο της Βραζιλίας για τον λόγο που εμφάνισε σε οθόνη, στη διάρκεια συναυλίας της, μια σβάστικα στο πρόσωπο της Μαρίν Λε Πεν, εξηγώντας ότι ήταν μια επίθεση εναντίον της Ακροδεξιάς (που στην Γαλλία εκπροσωπείται απ' το κόμμα της Λε Πεν, ενώ στην Ελλάδα από τη Χρυσή Αυγή).

‘Είπε ότι επέλεξε την εικόνα αυτή σκόπιμα, αφού «φαίνεται να υπάρχει μια αυξανόμενη μισαλλοδοξία σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα, τη Γαλλία, παντού, κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να εκδιώξουν όλους τους μετανάστες, προσπαθούν να τους κάνουν να κρύψουν την ταυτότητα τους. Δείτε τι συμβαίνει στη Ρωσία με την ομοφυλοφιλική κοινότητα», δήλωσε η ποπ σταρ.

Η Μαντόνα εξέφρασε την άποψη ότι είναι ευθύνη του καλλιτέχνη να αναδείξει τα κοινωνικά ζητήματα και να βοηθήσει να έρθουν οι άνθρωποι κοντά.

"Η τέχνη είναι εκεί για να παρακολουθεί τι συμβαίνει στον κόσμο, να κάνει κοινωνικά σχόλια ... Θέλω να επιστήσω την προσοχή του κόσμου στη μισαλλοδοξία, να αφυπνιστούμε για να καταλάβουμε ότι έτσι, απλώς δημιουργούμε περισσότερο χάος», κατέληξε η Μαντόνα.

19

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΛΛΙΑ FAST FOOD ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Διεθνή / Γαλλία: Το fast food εκτοξεύεται στη «γενέτειρα» της haute cuisine, προκαλώντας ανησυχία στον κλάδο

Πλέον περισσότερο από το μισό της αγοράς προέρχεται από fast food και fast casual επιχειρήσεις, σε μία τάση που στηρίζεται κυρίως στους νεότερους καταναλωτές και στα social media
THE LIFO TEAM
ΠΕΤΕΡ ΜΑΓΙΑΡ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΒΙΚΤΟΡ ΟΡΜΠΑΝ

Διεθνή / Ουγγαρία: Ποιος είναι ο Πέτερ Μαγυάρ, ο πολιτικός που προηγείται στις δημοσκοπήσεις ενόψει εκλογών

Από το εσωτερικό του συστήματος εξουσίας στην ηγεσία της αντιπολίτευσης, ο 45χρονος πολιτικός επιχειρεί να ανατρέψει την κυριαρχία του Όρμπαν έπειτα από 16 χρόνια στην εξουσία
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Διεθνή / Ο Τραμπ δημοσίευσε στα social βίντεο «με ωμές εικόνες βίας» από τη δολοφονία γυναίκας

O Αμερικανός πρόεδρος για άλλη μία φορά χρησιμοποιεί τον θάνατο μίας γυναίκας για να ενισχύσει το αίσθημα φόβου γύρω από τη μετανάστευση και να στηρίξει πολιτικές μαζικών απελάσεων
THE LIFO TEAM