Οι τέσσερις κολοσσοί του Internet, Google, Facebook, Amazon και eBay αποφάσισαν να σχηματίσουν μια ομάδα με την ονομασία «Internet Association», ενώνοντας τις δυνάμεις τους για την «ενίσχυση και προστασία ενός ανοιχτού, ελεύθερου και καινοτόμου Internet».
Ο πρώην διευθυντής προσωπικού της Αμερικανικής Επιτροπής Ενέργειας και Εμπορίου, Michael Beckerman, ορίστηκε ως επικεφαλής της ομάδας και όπως ο ίδιος δήλωσε «το ανοιχτό Διαδίκτυο οδηγεί στην καινοτομία, δημιουργεί θέσεις εργασίας και γι’ αυτό θα πρέπει να σταματήσουμε τις όποιες προσπάθειες φίμωσής του.»
Η νεοσύστατη ομάδα αναμένεται να εντείνει τη δράση της, τον προσεχή Σεπτέμβρη. Σημειώνεται ότι η Google και το Facebook επιδίδονται στο «φακέλωμα» των χρηστών τους, γεγονός οξύμωρο σε σχέση με το νέο στόχο που έχουν θέσει.
Τech & Science /
Google, Amazon, eBay και Facebook ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα «ελεύθερο Internet»
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Καιρός: Έρχονται πολυήμερες βροχές - Πότε κορυφώνεται η κακοκαιρία
Εξαφάνιση Λόρα: Χρησιμοποίησε ελβετικό email υψηλής κρυπτογράφησης για να βγάλει εισιτήριο
Βόλος: Γυναίκα έπεσε στον δρόμο μαζί με το μπαλκόνι
Bild: Συνελήφθησαν δύο άνδρες για σαμποτάζ σε πολεμικά πλοία - Έλληνας ένας εκ των δύο
Εξαφάνιση Λόρα: Η αεροπορική εταιρεία επιβεβαίωσε στην ΕΛΑΣ ότι η 16χρονη ταξίδεψε στη Φρανκφούρτη
σχόλια