Παραιτήθηκε ο αρχηγός του ΓΕΣ

Παραιτήθηκε ο αρχηγός του ΓΕΣ Facebook Twitter
1

Την παραίτησή του υπέβαλε, αργά την Τρίτη το βράδυ -στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας- ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) Κωνσταντίνος Ζιαζιάς.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «σεβόμενος το προσωπικό που είχε την τιμή να διοικήσει επί εννιάμηνο», υπέβαλε την παραίτησή του στις 2.00 τα ξημερώματα, «για λόγους που άπτονται της ηθικής και της αξιοπρέπειας, τόσο της δικής του όσο και του Στρατεύματος».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραίτηση Ζιαζιά ήρθε ως αντίδραση σε υποδείξεις που του έγιναν από την πολιτική ηγεσία για το ποιους αξιωματικούς πρέπει να τοποθετήσει, εν όψει των κρίσεων στο στράτευμα. Σήμερα συνεδριάζει το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ).

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Εμανουέλ Μακρόν: Η Ελλάδα είναι ένα υπόδειγμα, ένα μοντέλο οικονομικής προόδου

Ο Γάλλος πρόεδρος, μιλώντας στο Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της Ελλάδας σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο μετά την κρίση που διήλθε, καθώς και ότι η Γαλλία ήταν πάντα στο πλευρό της
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Mas eixe kanei stratigiki o tipakos autos otan ipiretousa sin Rodo to 2010.Einai gamo ta paidia. DEn mou kanei entiposi auti i eidisi.Htan panta sintagmenos me tous fadarous kai oxi me tous monimades,dikaios kai katholou stratokavlous. Respect. ( den exo kamia sxesi me ton xoro enas tapeinos foititis eimai akoma apla ithela na po kai ego tin ebeiria mou)