Αποζημίωση 15.900 ευρώ το μήνα επιδίκασε γερμανικό δικαστήριο σε Ελληνίδα δημοσιογράφο η οποία έμεινε ανάπηρη από το 2004 μετά από επέμβαση. Η 40χρονη σήμερα Πασχαλινή Ν. είχε, σύμφωνα με την Εσπρέσο που επικαλείται την εφημερίδα Bild, επισκεφθεί το γερμανικό νοσοκομείο “Marienkrankenhaus” της πόλης Χέρνε για να αφαιρέσει έναν καλοήθη όζο από τον θυρεοειδή αδένα της.
Μετά την επέμβαση η άτυχη δημοσιογράφος παρουσίασε αιμορραγία και συμπτώματα έντονης δύσπνοιας. Oπως αποδείχθηκε από την απόφαση του δικαστηρίου οι γιατροί του νοσοκομείου άργησαν να αντιδράσουν στη μετεγχειρητική περιπέτεια της Πασχαλινής με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς οξυγόνο για αρκετή ώρα, να υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο και να προκληθεί μη αναστρέψιμη βλάβη στον εγκέφαλο της.
Η 40χρονη σήμερα Πασχαλινή που ήταν ανταποκρίτρια ξένου Τύπου, καθηλώθηκε από τότε σε αναπηρικό καροτσάκι ενώ την εγκατέλειψε και ο τότε αρραβωνιαστικός της με τον οποίο σχεδίαζε σύντομα να παντρευτεί.
Το δικαστήριο αποφάσισε ότι η 40χρονη Πασχαλινή θα πάρει εφάπαξ 400.000 ευρώ ενώ θα της δίνεται και μηνιαία σύνταξη της τάξης των 15.900 ευρώ για το υπόλοιπο της ζωής της.
Ελλάδα /
Γερμανικό δικαστήριο επιδικάζει μεγάλη αποζημίωση σε Ελληνίδα δημοσιογράφο που έμεινε ανάπηρη μετά από επέμβαση
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Κρήτη: Νεοδιόριστη εκπαιδευτικός έμενε σε σκηνή μαζί με την τετράχρονη κόρη της - Παρενέβη ο Δήμος
«Σου χρωστάω τη ζωή μου»: Οδηγός έσωσε αντίπαλό του από φλεγόμενη Ferrari
Πανσέληνος Σεπτεμβρίου: Πότε θα εμφανιστεί στον ουρανό το «Φεγγάρι του Καλαμποκιού»
Πάμελα Άντερσον: Εξομολογήθηκε ότι της έδωσαν 10 χρόνια ζωής μετά τη διάγνωση της ηπατίτιδας C - «Ήταν μια θανατική ποινή»
Τρίκαλα: Βίσονας μπήκε σε αυλές σπιτιών στην Κρήνη
σχόλια