Στην Ελλάδα και φέτος η Κέιτ Χάντσον - Η επίσκεψή της στον Παρθενώνα

Στην Ελλάδα και φέτος η Κέιτ Χάντσον - Η επίσκεψή της στον Παρθενώνα Facebook Twitter
Φωτ. : EPA
0

Η Κέιτ Χάντσον επέλεξε να περάσει ακόμη ένα καλοκαίρι της στην Ελλάδα, την οποία επισκέπτεται σχεδόν κάθε χρόνο.

Η ηθοποιός δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εκφράσει την αγάπη της για τη χώρα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως επισκέπτεται κάθε χρόνο την Σκιάθο με τους γονείς της. Ωστόσο αυτή τη χρονιά, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και στην ανάρτησή της η Κέιτ Χάντσον, επέλεξε να μείνει στην Αθήνα, κάτι που δεν είχε κάνει ποτέ ως τώρα.

Μάλιστα επισκέφτηκε και τον Παρθενώνα, που όπως επισημαίνει ήταν στη λίστα των επιθυμιών της. Η Κέιτ Χάντσον δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Αθήνα, τις οποίες περνά μαζί με τον σύζυγό της Ντάνι Φουτζικάουα, τα παιδιά τους, τον αδελφό της και άλλους συγγενείς, σημειώνοντας πως πέρασε «ονειρεμένα».

«Απόλυτα ονειρεμένα! Για όσους με ακολουθούν ξέρετε πλέον πόσο αγαπώ Ελλάδα! Δεν έχω μείνει ποτέ στην Αθήνα για περισσότερο από μία νύχτα. Κατάφερα να δω τον Παρθενώνα που ήταν στην λίστα επιθυμιών για μένα και τη Rani. Και είχα την πρώτη μας στιγμή μητέρας - κόρη σε σπα, που θα μοιραστώ σε άλλη ανάρτηση!», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σημειώνεται πως στην Ελλάδα βρίσκεται για διακοπές η διάσημη influencer Κιάρα Φεράνι, η οποία απολαμβάνει την παρέα των παιδιών της σε κάποιο από τα ελληνικά νησιά, χωρίς να αποκαλύπτει ποιο, αλλά και ο ράπερ Travis Scott, ο οποίος βρίσκεται στη Μύκονο.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η σκιά του πολέμου επιστρέφει στην Ευρώπη»: Η Βρετανία προετοιμάζει την κοινωνία για ενδεχόμενο πόλεμο

Διεθνή / «Η σκιά του πολέμου επιστρέφει στην Ευρώπη»: Η Βρετανία προετοιμάζει την κοινωνία για ενδεχόμενο πόλεμο

«Εξετάζουμε τι σημαίνει μια σύγκρουση για ολόκληρη την κοινωνία και ποιος είναι ο ρόλος του καθενός» δήλωσε ο Βρετανός υφυπουργός Άμυνας αρμόδιος για τις ένοπλες δυνάμεις
THE LIFO TEAM
Ουκρανία ΗΠΑ ΕΕ

Διεθνή / Ουκρανία: Το σχέδιο των ΗΠΑ προβλέπει ένταξη στην ΕΕ το 2027 - Οι Ευρωπαίοι αντιδρούν

Η ένταξη από την 1η Ιανουαρίου 2027 «προβλέπεται, αλλά παραμένει αντικείμενο διαπραγμάτευσης», με την Ουάσινγκτον να τάσσεται υπέρ της επίσπευσης, όπως αναφέρει πηγή με γνώση των συνομιλιών
THE LIFO TEAM