ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Bazaar Βιβλίου στον Πολυχώρο Μεταίχμιο.

Bazaar Βιβλίου στον Πολυχώρο Μεταίχμιο. Facebook Twitter
0

Η ανάγκη για διάβασμα στις μέρες μας γίνεται ακόμα μεγαλύτερη. Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ακολουθώντας το πνεύμα των καιρών απαντούν στην κρίση που μας ταλανίζει όλους και φροντίζουν να μην γίνει το διάβασμα προνόμιο για λίγους προσφέροντας μέσω των βιβλιοπωλείων όλης της χώρας αγαπημένα βιβλία για όλα τα γούστα –λογοτεχνικά (ελληνική και ξένη πεζογραφία), αστυνομικά, παιδικά (εκπαιδευτικά, εικονογραφημένα, εγκυκλοπαίδειες), βιογραφίες, δοκίμια, ακόμα και graphic novels- στη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Πάντα στο πλευρό των αναγνωστών αλλά και του βιβλιοπώλη, οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προτείνουν τρόπους αντίστασης στην κρίση με καλά και φθηνά βιβλία.
Οι αναγνώστες θα βρουν σε τιμές από -50% έως -75% αριστουργήματα του 20ού αιώνα, λογοτεχνικά βιβλία καταξιωμένων ελλήνων συγγραφέων αλλά και βραβευμένων σύγχρονων συγγραφέων απ’ όλο τον κόσμο, όπως του Ελβετού Αλέν Κλοντ Ζούλτσερ, του Ολλανδού Γερούν Μπράουερς, του Ισπανού Αντρές Τραπιέγιο κ.ά. Οι φανατικοί του αστυνομικού θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν μυθιστορήματα σημαντικών εκπροσώπων του είδους, όπως ο Ίαν Ράνκιν, η Ρουθ Ρέντελ, η Λέσλι Γκλάιστερ κ.ά. Βιογραφίες γραμμένες από έγκυρους μελετητές, όπως του Γαλιλαίου, του Σαίξπηρ, του Λόρδου Μπάιρον και της οικογένειας Βιτγκενστάιν, η βιογραφία του Che σε graphic novel, η ερωτική αλληλογραφία των ποιητών Ντίλαν Τόμας και Βλαντίμιρ Μαγιακόφσκι, αλλά και εκδόσεις-σταθμοί, όπως το βιβλίο του ολλανδού Χέιρτ Μακ με τίτλο Στην Ευρώπη, Ταξίδια στον 20ό αιώνα, δοκίμια και μελέτες, χρονικά και μαρτυρίες, και άλλες εκδόσεις ποικίλης θεματολογίας είναι επίσης στη διάθεση του κοινού σε πολύ χαμηλή τιμή.

Τέλος, οι μικροί αναγνώστες δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, αφού έχουν να επιλέξουν τίτλους από μια μεγάλη γκάμα που περιλαμβάνει εγκυκλοπαίδειες της σειράς Larousse, βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων, εικονογραφημένα αλλά και εφηβικά βιβλία.  Αναλυτικά όλους τους τίτλους των προσφορών θα τους βρείτε ΕΔΩ. Η λίστα με τους  τίτλους σε προσφορά ανανεώνεται τακτικά. 

 

Επιπλέον, με αγορές άνω των 20 ευρώ κερδίζετε 2 ευρώ και με αγορές άνω των 30 ευρώ κερδίζετε 3 ευρώ!

 

Σας περιμένουμε με καλή μουσική, δροσερούς χυμούς και καλοκαιρινή διάθεση!

 

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ!

0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM