Ο κ. Πάγκαλος στο «Grand Resort»

Ο κ. Πάγκαλος στο «Grand Resort» Facebook Twitter
9

Τη φωτογραφία αυτή δημοσιεύει το «Πρώτο Θέμα», σημειώνοντας ότι «ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θεόδωρος Πάγκαλος απόλαυσε το περασμένο σαββατοκύριακο τις βουτιές του στο πολυτελέστατο θέρετρο «Grand Resort» στο Λαγονήσι».

Λίγο παρακάτω, στο κείμενο που συνοδεύει τη φωτογραφία, αναφέρεται επίσης ότι αργότερα «στην παρέα προστέθηκαν φίλοι με τα παιδιά τους, καθώς και Φιλιππινέζες νταντάδες. Οι πολιτικές κουβέντες ξεκίνησαν και ο πρώην αντιπρόεδρος σχολίαζε με τον γνωστό καυστικό τρόπο την πολιτική επικαιρότητα. Νωρίς το μεσημέρι, πάντως, αποχώρησε μόνος του κατευθυνόμενος προς τα πολυτελή μπανγκαλόου και τις βίλες του resort».

 

Ο κ. Πάγκαλος στο «Grand Resort» Facebook Twitter

Να υπενθυμίσουμε επίσης τη δήλωση του κ. Πάγκαλου σε συνέντευξη του πριν από λίγες ημέρες στην τηλεόραση του ΑLPHA όταν κατακρίνοντας αυτούς που πήγαν στην Πολωνία, στον αγώνα Ελλάδας-Γερμανίας για το Euro, και φώναζαν το σύνθημα «Γερμανέ-Γερμανέ δεν θα σε πληρώσουμε ποτέ», είχε αναρωτηθεί που βρήκαν τα λεφτά για να πάνε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω καθόλου αν περνάει πολύ άσχημα (σ.σ. ο άνεργος) και πάει στη Βαρσοβία ταξιδάκι. Εγώ δεν μπορούσα να πάω ταξίδι στη Βαρσοβία. Δεν έχω λεφτά. Ειλικρινά μιλάω τώρα».

 

Πάντως η εφημερίδα γράφει ότι το «Grand Resort» «ανήκει στον επιστήθιο φίλο του κ. Παντελή Μαντωνακάκη». Θέμα-θυμίζουμε-είχε δημιουργηθεί παλαιότερα με δημοσίευμα της ίδιας εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο «ο κ. Πάγκαλος και η οικογένειά του διέμειναν και έκαναν ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη βασιλική σουίτα -τιμής 5.400 ευρώ τη βραδιά- του πολυτελέστατου ξενοδοχείου "King George Palace" στην πλατεία Συντάγματος, φιλοξενούμενος της οικογένειας Δασκαλαντωνάκη, συμφερόντων της οποίας είναι το ξενοδοχείο».

Τότε ο κ. Πάγκαλος είχε επικαλεστεί τη φιλία του με την οικογένεια Δασκαλαντωνάκη και μάλιστα είχε βγει και ανακοίνωση από τον όμιλο στην οποία αναφερόταν: «ο κ. Πάγκαλος έμεινε σε απλό δωμάτιο, το οποίο ζήτησε μετά την αλλαγή του έτους και λόγω του προχωρημένου της ώρας, για το οποίο εξεδόθη το Νόμιμο Φορολογικό στοιχείο (Νο ΑΠΥ 84275) καταβάλλοντας το ποσό που ίσχυε με βάση τις ανακοινωθείσες τιμές, ήτοι 219,85 ευρώ».

Εν τω μεταξύ ο κ. Πάγκαλος ολοκληρώνει τώρα που απέχει της ενεργού πολιτικής το περιβόητο βιβλίο του "Μαζί τα φάγαμε".

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: 25 μεταρρυθμίσεις από τώρα ως το τέλος του έτους

Πολιτική / Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: 25 μεταρρυθμίσεις από τώρα ως το τέλος του έτους

«Είναι πολύ σημαντικό σε επίπεδο υπουργικού συμβουλίου να έχουμε χαράξει έναν οδικό χάρτη με συγκεκριμένους στόχους και προοπτική, με ορίζοντα υλοποίησης το τέλος αυτής της χρονιάς» τόνισε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Λειψυδρία: Αλλάζει ριζικά το μοντέλο διαχείρησης υδάτων στη χώρα - Οι 5 βασικοί άξονες

Στη 19η θέση παγκοσμίως η Ελλάδα στον κίνδυνο λειψυδρίας - Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, τόνισε ότι το νερό είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό
LIFO NEWSROOM
Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

Πολιτική / Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

«Οι επιστροφές των παράνομων μεταναστών πρέπει να είναι η πρώτη μας προτεραιότητα» δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Μήνυμα του πρωθυπουργού για τη συμπλήρωση 51 ετών από την τουρκική εισβολή – Σαφές κάλεσμα για πρόοδο στις διακοινοτικές συνομιλίες, στον απόηχο της επίσκεψης Ερντογάν στα Κατεχόμενα
LIFO NEWSROOM
Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

LiFO politics / Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για την ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξηγώντας όμως γιατί πρέπει να τηρείται όσο παραμένει σε ισχύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ