Αιματηρή συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας

Αιματηρή συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού: Πληροφορίες για έναν νεκρό Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Συναγερμός στις φυλακές Κορυδαλλού, έπειτα από άγρια αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε ανάμεσα σε βαρυποινίτες, στην 4η πτέρυγα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχει ένας νεκρός και ένας τραυματίας. Κατά τις ίδιες πηγές, η αφορμή για τον αρχικό διαπληκτισμό που εξελίχθηκε σε συμπλοκή με έναν νεκρό και έναν τραυματία από μαχαίρωμα στην πλάτη ήταν η υπερβολική... ζέστη.  Στη συγκεκριμένα πτέρυγα φυλάσσονται οι βαρυποινίτες ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η συμπλοκή έγινε μεταξύ Αλβανών κρατουμένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο νεκρός κρατούμενος το 2017 είχε σκοτώσει έναν επιχειρηματία κατά τη διάρκεια ληστείας καθώς και μία ηλικιωμένη, επίσης κατά τη διάρκεια ληστείας. Παράλληλα Το 2018 είχε αποδράσει από πλοίο στον Πειραιά. Δύο μέρες μετά τον βρήκαν σε σπίτι στη νέα Φιλαδέλφεια, όπου συνελήφθη μετά από επέμβαση των ΕΚΑΜ.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Σαββόπουλο: «Δεν είμαι εδώ μόνο ως φίλος και θαυμαστής του, αλλά έχω χρέος προς ένα σπουδαίο Έλληνα»

Ελλάδα / Μητσοτάκης για Σαββόπουλο: «Δεν είμαι εδώ μόνο ως φίλος και θαυμαστής του, αλλά έχω χρέος προς ένα σπουδαίο Έλληνα»

Ο κ. Μητσοτάκης παρέθεσε στίχους του Διονύση Σαββόπουλο από τον Άγγελο - Εξάγγελο, «γιατί αποτελούν ευθύ και δημόσιο λόγο. Πετυχαίνουν να ενώσουν τον ευαίσθητο χώρο της τέχνης με τον πραγματισμό της πολιτικής»
LIFO NEWSROOM
Συγκίνησε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην κηδεία Σαββόπουλου: «Θα σου την προσέχουμε την Άσπα, να είσαι ήσυχος»

Ελλάδα / Συγκίνησε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στην κηδεία Σαββόπουλου: «Θα σου την προσέχουμε την Άσπα, να είσαι ήσυχος»

«Ίσως οι αφηγήσεις των πρώτων και νεανικών μας χρόνων που προλάβαμε να μοιραστούμε και σε έκαναν να με αποκαλείς την "καινούργια μου παιδική φίλη"», είπε η πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας στην κηδεία του Διονύση Σαββόπουλου
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναβαθμίζονται οι κατηγορίες για τον «λογιστή» - Καίριος ο ρόλος του λέει η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία

Ελλάδα / ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναβαθμίζονται οι κατηγορίες για τον «λογιστή» - Καίριος ο ρόλος του λέει η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία αναβαθμίζει τις κατηγορίες κατά του λογιστή της εγκληματικής οργάνωσης για τις παράνομες επιδοτήσεις – Στοιχεία πολυτελείας, ακριβά ταξίδια και απολογίες για 12 ακόμα κατηγορούμενους
LIFO NEWSROOM
Κορωπί: Μάχη για τη ζωή της δίνει η 40χρονη - Χτυπήματα φέρει και ο 4χρονος γιος

Ελλάδα / Κορωπί: Μάχη για τη ζωή της δίνει η 40χρονη - Χτυπήματα φέρει και ο 4χρονος γιος

Ενώπιον του Εισαγγελέα, ο δράστης του εγκλήματος εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο - Η γυναίκα, πολύ σοβαρά τραυματισμένη, νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός»
LIFO NEWSROOM
Δημογραφικό και υπογεννητικότητα: Για 45 χρόνια έξι νομοί καταγράφουν περισσότερους θανάτους από γεννήσεις

Ελλάδα / Δημογραφικό και υπογεννητικότητα: Για 45 χρόνια έξι νομοί καταγράφουν περισσότερους θανάτους από γεννήσεις

Νέα ανάλυση αποκαλύπτει τις τεράστιες δημογραφικές ανισότητες στην Ελλάδα: έξι νομοί με 45 χρόνια περισσότερους θανάτους από γεννήσεις, και μια χώρα που γερνά ταχύτερα από ποτέ
LIFO NEWSROOM