LIVE - Πόλεμος στη Μέση Ανατολή

Κατερίνα Στεφανίδη: «Πάμε στην απονομή με το πι, με το πι» τραγούδησε για το ασημένιο μετάλλιο

Κατερίνα Στεφανίδη: «Πάμε στην απονομή με το πι, με το πι» τραγούδησε για το ασημένιο μετάλλιο Facebook Twitter
Κατερίνα Στεφανίδη/ Φωτ.: Eurokinissi
0

Με χιούμορ απάντησε στις μυικές ενοχλήσεις που είχε σήμερα η Κατερίνα Στεφανίδη, καθώς παρά το γεγονός ότι η μέρα ξεκίνησε με πόνο, σκεπτόμενη ακόμα και να μην αγωνιστεί, εν τέλει στέφθηκε δευτεραθλήτρια Ευρώπης, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στη Ρώμη.

Αυτό είναι το πέμπτο μετάλλιό της σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου κατακτώντας με αυτό τον τρόπο ένα ρεκόρ. Είναι η αθλήτρια με τα περισσότερα μετάλλια στη διοργάνωση, ρεκόρ που υπήρχε από το 1998. 

«Δεν σου έχω πει ποτέ όσα χρόνια με ξέρεις ότι τα "έδωσα όλα". Σήμερα δεν ήξερα ότι θα πηδήξω και έκανα δύο φετινά ρεκόρ. Πήγε πολύ καλά η προετοιμασία μας. Υπήρχε μια πρόοδος με τα κοντάρια. Σημαντικός αυτός ο αγώνας για να μου δώσει αυτό το boost για την υπόλοιπη σεζόν» ανέφερε στην ΕΡΤ η Κατερίνα Στεφανίδη. 

«Πάμε στην απονομή με το πι, με το πι» τραγούδησε για τις ενοχλήσεις της. «Ελπίζω αύριο στην απονομή να μην με πάρουν με φορείο». 

Αθλητισμός
0

LIVE - Πόλεμος στη Μέση Ανατολή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΤΑΛΙΑ ΜΙΛΑΝΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Αθλητισμός / Χειμερινοί Παραολυμπιακοί Αγώνες 2026: Τελετή έναρξης με απουσίες λόγω πολέμου στο Ιράν και «επιστροφής» της Ρωσίας

Μέσα στους «πολέμους και τα αρνητικά πράγματα στον κόσμο, εξακολουθούμε να χρειαζόμαστε την ένταξη. Αυτό είναι που προσπαθούμε να προστατεύσουμε σε αυτούς τους Αγώνες», δήλωσε πρόεδρος της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής
THE LIFO TEAM