Τομ Μπρέιντι: Η «άβολη» αναφορά στον χωρισμό του με την Μπρίτζετ Μοϊνάχαν στο «The Roast of Tom Brady»

Τομ Μπρέιντι: Η «άβολη» αναφορά στον χωρισμό του με την Μπρίτζετ Μοϊνάχαν στο «The Roast of Tom Brady» Facebook Twitter
Φωτ. : EPA
0

Ο χωρισμός του Τομ Μπρέιντι και της Μπρίτζετ Μοϊνάχαν, βρέθηκε στο επίκεντρο της κουβέντας στο «The Roast of Tom Brady» την Κυριακή στο Netflix.

Κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού προγράμματος, η κωμικός Νίκι Γκλέιζερ θύμησε στον Τομ Μπρέιντι μία αρκετά άσχημη περίοδο της ζωής του, όταν χώρισε με την τότε σύντροφό του και ηθοποιό Μπρίτζετ Μοϊνάχαν όταν ήταν έγκυος στο παιδί τους. «Τομ, είσαι ο καλύτερος που έπαιξε ποτέ για πάρα πολύ καιρό, αποσύρθηκες, μετά επέστρεψες και μετά αποσύρθηκες, το καταλαβαίνω. Είναι δύσκολο να απομακρυνθείς από κάτι που δεν είναι η έγκυος φίλη σου», ανέφερε η αρχικά η Νίκι Γκλέιζερ.

Η 39χρονη ωστόσο συνέχισε, ξεκαθαρίζοντας χιουμοριστικά πως «για να είμαστε δίκαιοι, δεν το ήξερε. Απλά νόμιζε ότι είχε παχύνει». Αξίζει να σημειωθεί πως ο ποδοσφαιριστής πριν μάθει πως θα γίνει πατέρας είχε χωρίσει από την Μπρίτζετ Μοϊνάχαν, είχε ήδη προχωρήσει στη ζωή του με την Ζιζέλ Μπούντχεν, την οποία παντρεύτηκε το 2009. Με το μοντέλο έχει αποκτήσει άλλα δύο παιδιά.

Η Ζιζέλ μάλιστα έχει αναφερθεί στην εγκυμοσύνη της Μπρίτζετ Μοϊνάχαν στα  απομνημονεύματά της «Lessons: My Path to a Meaningful Life», που κυκλοφόρησαν το 2018. «Ένιωσα ότι ο κόσμος μου είχε ανατραπεί. Περιττό να πω ότι δεν ήταν μια εύκολη περίοδος. Αλλά ήταν μια περίοδος που έφερε ανάπτυξη», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο Τομ Μπρέιντι και η Μπρίτζετ Μοϊνάχαν έχουν μαζί τον γιο τους Τζακ. Η Ζιζέλ μιλώντας στο Vanity Fair τον Μάρτιο του 2023, είχε εξηγήσει πως μετά τον χωρισμό της με τον ποδοσφαιριστή, σχετικά με την ανατροφή των δύο παιδιών τους «δεν παίζουμε ο ένας εναντίον του άλλου. Είμαστε μια ομάδα, και αυτό είναι όμορφο», ενώ όταν αναφέρεται στον Τζακ τον χαρακτηρίζει ως  «παιδί μπόνους» της.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η σκιά του πολέμου επιστρέφει στην Ευρώπη»: Η Βρετανία προετοιμάζει την κοινωνία για ενδεχόμενο πόλεμο

Διεθνή / «Η σκιά του πολέμου επιστρέφει στην Ευρώπη»: Η Βρετανία προετοιμάζει την κοινωνία για ενδεχόμενο πόλεμο

«Εξετάζουμε τι σημαίνει μια σύγκρουση για ολόκληρη την κοινωνία και ποιος είναι ο ρόλος του καθενός» δήλωσε ο Βρετανός υφυπουργός Άμυνας αρμόδιος για τις ένοπλες δυνάμεις
THE LIFO TEAM
Ουκρανία ΗΠΑ ΕΕ

Διεθνή / Ουκρανία: Το σχέδιο των ΗΠΑ προβλέπει ένταξη στην ΕΕ το 2027 - Οι Ευρωπαίοι αντιδρούν

Η ένταξη από την 1η Ιανουαρίου 2027 «προβλέπεται, αλλά παραμένει αντικείμενο διαπραγμάτευσης», με την Ουάσινγκτον να τάσσεται υπέρ της επίσπευσης, όπως αναφέρει πηγή με γνώση των συνομιλιών
THE LIFO TEAM