Μαθητής καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση του από 15χρονους συμμαθητές του σε εκδρομή στα Ιωάννινα

Μαθητής καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση του από 15χρονους συμμαθητές του σε εκδρομή στα Ιωάννινα Facebook Twitter
0

Ένας 15χρονος μαθητής Γυμνασίου κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίησή του από τρεις συμμαθητές του, ενώ τα παιδιά βρίσκονταν σε σχολική εκδρομή στα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο πατέρας του παιδιού στην αστυνομία, κατά τη διάρκεια της τριήμερης σχολικής εκδρομής στα Ιωάννινα, το παιδί υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από συμμαθητές του. Το περιστατικό καταγγέλλεται ότι συνέβη μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (06.04.24), αφού οι μαθητές Β’ και Γ’ Γυμνασίου από περιοχή του Πηλίου, επέστρεψαν στο ξενοδοχείο που έμεναν, μαζί με συνοδούς και καθηγητές, καθώς συμμετείχαν στην εκδρομή.

Ο 15χρονος, ενώ κοιμόταν, καταγγέλλει ότι ξύπνησε από μια έντονη πίεση που αισθάνθηκε και είδε δίπλα και πάνω στο κρεβάτι του έναν 15χρονο μαθητή της Γ’ Γυμνασίου του ίδιου σχολείου να γελάει, ενώ στο άλλο κρεβάτι βρίσκονταν δύο ακόμη μαθητές της ίδιας τάξης και γελούσαν και αυτοί. Άμεσα, μετά την καταγγελία του πατέρα, ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Υπηρεσίας ανηλίκων καθώς και οι γονείς των ανήλικων δραστών, οι οποίοι και μετέβησαν στο Τμήμα, ενώ οι τρεις 15χρονοι συνελήφθησαν. Ωστόσο, δεν συνελήφθησαν οι γονείς των ανήλικων δραστών, ενώ κλήθηκε να εξεταστεί και η διευθύντρια του Γυμνασίου. Το θύμα θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Ελλάδα / Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Το Στέιτ Ντιπάρτμπεντ συντάσσει ξεχωριστή σχετική έκθεση «για όλα τα κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών και για όλες τις χώρες που λαμβάνουν βοήθεια, σύμφωνα με τον Νόμο περί Εξωτερικής Βοήθειας του 1961 και τον Νόμο περί Εμπορίου του 1974»
LIFO NEWSROOM
Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

Ελλάδα / Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

H Ελλάδα καταγράφει ήδη πάνω από 454.000 στρέμματα καμένα έως τις 19 Αυγούστου, γεγονός που κατατάσσει το 2025 ως την πέμπτη χειρότερη χρονιά των τελευταίων 20 ετών, επισημαίνει ο Κώστας Λαγουβάρδος
LIFO NEWSROOM