Άννα Κορακάκη: Ορκίστηκε Ανθυποσμηναγός στην Πολεμική Αεροπορία

Άννα Κορακάκη: Ορκίστηκε Ανθυποσμηναγός στην Πολεμική Αεροπορία Facebook Twitter
Άννα Κορακάκη/ Φωτ.: Instagram
0

Η χρυσή Ολυμπιονίκης, Άννα Κορακάκη, με ανάρτησή της στο Instagram, έκανε γνωστό πως ορκίστηκε και της απονεμήθηκε ο βαθμός της Ανθυποσμηναγού στην Πολεμική Αεροπορία.

Στην ίδια ανάρτηση, η Άννα Κορακάκη αναφέρει πως, παρόλο που θα επιτελεί χρέη αξιωματικού στις Ένοπλες Δυνάμεις, θα συνεχίζει να αγωνίζεται με την εθνική ομάδα στα αθλήματα, που έχει διακριθεί.

«Μετά και τη δική μου ορκωμοσία και την απονομή του βαθμού του Ανθυποσμηναγού της Πολεμικής Αεροπορίας, είναι μεγάλη τιμή να φοράω τη στολή και το εθνόσημο και ως αξιωματικός πλέον και θα συνεχίσω κι εγώ να αγωνίζομαι και να τιμώ τη γαλανόλευκη» σημειώνει μεταξύ άλλων.

Άννα Κορακάκη: Η ανάρτησή της

«Αποχαιρετώ τον Μάρτη με περηφάνια, χαρά, συγκίνηση και ανακούφιση, μετά την ένταξη των μεταλλιούχων Ολυμπιονικών στην οικογένεια των ένδοξων ενόπλων δυνάμεων της χώρας μας.

Μετά και τη δική μου ορκωμοσία και την απονομή του βαθμού του Ανθυποσμηναγού της Πολεμικής Αεροπορίας, είναι μεγάλη τιμή να φοράω τη στολή και το εθνόσημο και ως αξιωματικός πλέον και θα συνεχίσω κι εγώ να αγωνίζομαι και να τιμώ τη γαλανόλευκη».

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΙΛΑΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΟΕ ICE

Αθλητισμός / «Είναι λυπηρό»: Η πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής για την ICE στη χειμερινή Ολυμπιάδα

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή παραδέχθηκε ότι το κλίμα πριν από τη χειμερινή Ολυμπιάδα στο Μιλάνο και την Κορτίνα έχει βαρύνει από γεγονότα που δεν έχουν σχέση με τον αθλητισμό
THE LIFO TEAM