Δημήτρης Κόκοτας: Στη ΜΕΘ για 4η μέρα- Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση

Δημήτρης Κόκοτας: Στη ΜΕΘ για 4η μέρα- Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση Facebook Twitter
Δημήτρης Κόκοτας/ Φωτ.: NDP
0

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ παραμένει για 4η ημέρα, μετά το έμφραγμα που υπέστη, ο Δημήτρης Κόκοτας.

Ο Δημήτρης Κόκοτας αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία κατά τη διάρκεια πρόβας για το J2US. Aμέσως, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από διασώστη του ΕΚΑΒ και κλήθηκε ασθενοφόρο.

Οι δικοί του άνθρωποι περιμένουν να γίνει ένα «θαύμα», όπως ανέφερε σε δηλώσεις της η σύζυγός του, Κατερίνα.

«Δυστυχώς, η κατάσταση είναι κρίσιμη, αλλά σταθερή. Δεν τον έχουν ξυπνήσει ακόμα, η οικογένεια είναι αισιόδοξη. Είναι ακόμα διασωληνωμένος. Αναμένουν ένα θαύμα», σημείωσε. 

Δημήτρης Κόκοτας: Η στιγμή που κατέρρευσε

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη (28/3) ο τραγουδιστής κατέρρευσε ενώ έκανε πρόβες για το J2US που προβάλλεται στον Alpha.

Στο σημείο έφτασε άμεσα διασώστης του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια ο Δημήτρης Κόκοτας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Γεννηματάς, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για την υγεία του τραγουδιστή.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Ελλάδα / Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Έξι παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων, δύο ενήλικες στο «Γεννηματάς», τρεις στο «Ασκληπιείο» και δύο στο ΚΑΤ, μεταξύ αυτών και μία 32χρονη πολυτραυματίας
LIFO NEWSROOM