Αρίνα Σαμπαλένκα: Αυτοκτόνησε ο σύντροφός της, σύμφωνα με την αστυνομία του Μαϊάμι

Αρίνα Σαμπαλένκα: Αυτοκτόνησε ο σύντροφός της, σύμφωνα με την αστυνομία του Μαϊάμι Facebook Twitter
Φωτ: Instagram
0

Η αστυνομία που ερευνά τον θάνατο της συντρόφου της Αρίνα Σαμπαλένκα τον χαρακτήρισε ως «προφανή αυτοκτονία», καθώς όπως ανέφερε δεν βρήκε στοιχεία για «εγκληματική ενέργεια».

Ο 42χρονος πρώην παίκτης του χόκεϊ, Κονσταντίν Κολτσόφ, εντοπίστηκε νεκρός τα ξημερώματα της Τρίτης (19/3), ενώ βρισκόταν μαζί με την Σαμπαλένκα στη Φλόριντα για το Miami Open.

Η Σαμπαλένκα - η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νούμερο δύο της παγκόσμιας κατάταξης - προετοιμάζεται για τον πρώτο της αγώνα στο Miami Open. Σύμφωνα με πληροφορίες, σκοπεύει να αγωνιστεί στο τουρνουά και γι' αυτό προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη (19/3), όπου εμφανίστηκε φορώντας μαύρα ρούχα και καπέλο. Μάλιστα, η πρώτη αντίπαλος της Σαμπαλένκα θα είναι η Ισπανίδα, Πάουλα Μπαντόσα.

 Η ανακοίνωση της αστυνομίας 

Σε ανακοίνωσή του, το αστυνομικό τμήμα του Μαϊάμι-Ντέιντ ανέφερε: «Σύμφωνα με τους ερευνητές, τη Δευτέρα 18 Μαρτίου περίπου στις 12.39 π.μ., η αστυνομία και η πυροσβεστική του Bal Harbor στάλθηκαν στο St. Regis Bal Harbour Resort, 9703 Collins Avenue, για έναν άνδρα που πήδηξε από μπαλκόνι. Το αστυνομικό τμήμα του Miami - Dade, το γραφείο ανθρωποκτονιών, ανταποκρίθηκε άμεσα και ανέλαβε την έρευνα για την προφανή αυτοκτονία του κ. Κονσταντίν Κολτσόφ (17/04/1981). Δεν υπάρχει υποψία εγκληματικής ενέργειας».

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Αθλητισμός / Στέφανος Ντούσκος: «Έτρωγα παγάκια επειδή πεινούσα, ζω εσώκλειστος 300 ημέρες τον χρόνο στο κωπηλατοδρόμιο»

Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας, περιγράφει την απαιτητική καθημερινότητά του στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και θυμάται τη στιγμή που «είπα "τέλος, δεν μπορώ να το κάνω άλλο"»
LIFO NEWSROOM
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΓΚΑΙΔΑΤΖΗΣ ΞΕΣΠΑ

Αθλητισμός / Πέτρος Γκαϊδατζής: Ξεσπά ο Έλληνας Ολυμπιονίκης - «Πήρα χάλκινο και είμαι σίγουρος ότι δεν με έχεις ξανακούσει»

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ο μόνος τρόπος για να αναδειχθούν οι αθλητές και να τους γνωρίσει ο κόσμος είναι να ανεβάζουν οι ίδιοι περιεχόμενο στα social
LIFO NEWSROOM