Γκουέν Στεφάνι: «Δεν μπορώ πια να ακούω τραγούδια των No Doubt»

Γκουέν Στεφάνι: «Δεν μπορώ πια να ακούω τραγούδια των No Doubt» Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Γκουέν Στεφάνι δηλώνει πως δεν μπορεί πλέον να ακούει τραγούδια των No Doubt. Η τραγουδίστρια που ήταν frontwoman του συγκροτήματος έχει γράψει και τραγουδήσει επιτυχίες που ακούγονται μέχρι και σήμερα, όπως το Don’t Speak, Hey Baby, It’s my life κ.α.

«Είναι πολύ προσωπικά και δεν μπορώ πλέον να τα ακούω», δήλωσε κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξης στο KROQ. «Οι στίχοι τους έχουν να κάνουν με πράγματα που μετανιώνω και για λάθη που έχω κάνει. Τα περισσότερα τραγούδια μας έχουν αυτή τη θεματική. Για παράδειγμα, σχεδόν μού έρχεται αναγούλα με το Ex- Girlfriend γιατί θυμάμαι ακριβώς τη φάση που ήμουν τότε που το έγραψα και όταν το ακούω με μεταφέρει εκεί» είπε η Γκουέν Στεφάνι.

Η τραγουδίστρια δεν αναφέρθηκε περισσότερο στα «λάθη» αυτά, όμως έχει δηλώσει πολλές φορές πως γράφει τραγούδια εμπνεόμενη από τα προσωπικά της βιώματα. Για παράδειγμα, η μεγάλη επιτυχία των No Doubt, Don’t Speak αναφερόταν στον χωρισμό της με τον μπασίστα του συγκροτήματος Τόνι Κάναλ, με τον οποίο είχαν σχέση από το 1987 έως το 1994. Το Ex- Girlfriend -στο οποίο και αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης- κυκλοφόρησε το 2000 και ήταν ένα τραγούδι για τον σύζυγό της Γκάβιν Ροσντέιλ με τον οποίο ήταν μαζί από το 1995 έως και το 2015.

Οι No Doubt ανακοίνωσαν τον Ιανουάριο πως θα επανενωθούν για μία εμφάνισή τους στο φετινό μουσικό φεστιβάλ Coachella, το οποίο θα ξεκινήσει στις 12 Απριλίου. Μπορεί η Γκουέν Στεφάνι να μην θέλει να ακούει τα τραγούδια της με τους No Doubt, όμως, δήλωσε πως το να τα ερμηνεύει ζωντανά είναι τελείως διαφορετική εμπειρία.

«Όταν είσαι σε περιοδεία λες συνεχώς τα ίδια τραγούδια, όμως δεν έχει να κάνει με τα συγκεκριμένα κομμάτια αλλά με το κοινό που κάθε βράδυ σού δίνει μία τελείως διαφορετική εμπειρία» κατέληξε. Η εμφάνισή των No Doubt στη σκηνή του Coachella θα είναι η πρώτη τους μετά από εννέα χρόνια.

Με πληροφορίες του UsToday

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόδειγμα πολιτισμού ή άντρο της ακολασίας, η Πομπηία παραμένει η ενεργή φλέβα της Ιστορίας

Πολιτισμός / Υπόδειγμα πολιτισμού ή άντρο της ακολασίας, η Πομπηία παραμένει η ενεργή φλέβα της Ιστορίας

Η «Χαμένη Πόλη» εξακολουθεί να γοητεύει τους ερευνητές και έχει πολλά ακόμη να δώσει μέσα από τη μεγαλύτερη ανασκαφή που έχει γίνει ποτέ, τα τελευταία 70 χρόνια
LIFO NEWSROOM
Ο Μπρους Σπρίνγκστιν και ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ συγκίνησαν το κοινό στην πρεμιέρα του «Deliver Me From Nowhere»

Πολιτισμός / Ο Μπρους Σπρίνγκστιν και ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ συγκίνησαν το κοινό στην πρεμιέρα του «Deliver Me From Nowhere»

Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Γουόρεν Ζέινς που κυκλοφόρησε το 2023 και εστιάζει στη δημιουργία του άλμπουμ «Nebraska» (1982) το οποίο ηχογράφησε ο Σπρίνγκστιν στο δωμάτιο του στο Κολτς Νεκ του Νιου Τζέρσεϊ σε ένα τετρακάναλο κασετόφωνο
LIFO NEWSROOM
Ντάριο Αρτζέντο: Ο «Χίτσκοκ της Ιταλίας» με τα λοξά πλάνα που προκαλούσε πανικό στις κινηματογραφικές αίθουσες

Πολιτισμός / Ντάριο Αρτζέντο: Ο «Χίτσκοκ της Ιταλίας» με τα λοξά πλάνα που προκαλούσε πανικό στις κινηματογραφικές αίθουσες

Ο Ντάριο Αρτζέντο που σε λίγες ημέρες συμπληρώνει τα 85 του χρόνια έχει πλέον αποσυρθεί από τα κινηματογραφικά πλατό εδώ και τρία χρόνια, καθώς πέρα από το εμπόδιο της ηλικίας του απογοητεύτηκε και από την αποδοχή που είχε η τελευταία του ταινία «Μαύρα Γυαλιά»
LIFO NEWSROOM
Φεστιβάλ Βενετίας 2025: Έφτασαν Γιώργος Λάνθιμος και Έμα Στόουν - Ο σκηνοθέτης φορούσε καρφίτσα με παλαιστινιακή σημαία

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Βενετίας 2025: Έφτασαν Γιώργος Λάνθιμος και Έμα Στόουν - Ο σκηνοθέτης φορούσε καρφίτσα με παλαιστινιακή σημαία

«Μου αρέσει να δουλεύω με τον Γιώργο» δήλωσε η Έμα Στόουν - «Η ταινία δείχνει τι συμβαίνει τώρα στην κοινωνία» τόνισε ο σκηνοθέτης
LIFO NEWSROOM
Το Μουσείου Βαν Γκογκ στο Άμστερνταμ κινδυνεύει να κλείσει

Πολιτισμός / Το Μουσείο Βαν Γκογκ στο Άμστερνταμ κινδυνεύει να κλείσει

Το μουσείο ζητά από την κυβέρνηση να παρέχει επιπλέον 2,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για να καλυφθούν οι απαραίτητες αναβαθμίσεις και τα μέτρα βιωσιμότητας – τονίζοντας ότι αυτό δεν αποτελεί απλώς οικονομική ενίσχυση, αλλά συμβατική υποχρέωση
LIFO NEWSROOM