Η Μαράια Κάρεϊ πήγε στα Grammy με...αμάξι του γκολφ

Η Μαράια Κάρεϊ λόγω κίνησης πήγε στα Grammy με...αμάξι του γκολφ Facebook Twitter
Φωτ. : EPA
0

Με αμάξι του γκολφ πήγαν και πήραν την Μαράια Κάρεϊ οι παραγωγοί των Grammy, καθώς παραλίγο να χάσει την λαμπερή βραδιά λόγω... κίνησης.

Μπορεί η Μαράια Κάρεϊ να έδωσε το παρών στην 66η τελετή των βραβείων Grammy, όμως λίγες ημέρες αργότερα έγινε γνωστή η ιστορία πριν την εμφάνισή της σε αυτά. Το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής σφοδρές καταιγίδες έπληξαν το Λος Άντζελες, με αποτέλεσμα στους δρόμους να υπάρχει μεγάλη κίνηση. «Ήταν περίπου 16:45 και θα βγαίναμε ζωντανά σε 15 λεπτά», ανέφερε ο παραγωγός Μπεν Γουίνστον στο podcast «Rolling Stone Music Now».

Τότε ο Πάτρικ Μέντον, συνεργάτης-παραγωγός που επιβλέπει τα ταλέντα, τόνισε πως «δεν είμασταν σίγουροι ότι η SZA θα προλάβει να επιστρέψει εγκαίρως για την εμφάνισή της, πήγε σε ένα ξενοδοχείο για να ετοιμαστεί και δεν μπορούσε να γυρίσει. Ο Burna Boy κόλλησε στην κίνηση και σίγουρα δεν θα είχαμε την Μαράια Κάρεϊ, την Κέισι Μάσκγρεϊβς, την Κριστίνα Αγκιλέρα και την Lizzo. Όλες είχαν κολλήσει στην κίνηση». Τότε αποκάλυψαν ότι με τον χρόνο να τους πιέζει αποφάσισαν να πάνε να πάρουν την Μαράια Κάρεϊ με ένα αμάξι του γκόλφ από το αυτοκίνητό της. 

Ο Μπεν Γουίνστον πρόσθεσε ότι «τέσσερις άνθρωποι έτρεχαν με ομπρέλες, για να βεβαιωθούν ότι δεν θα βραχεί τόσο πολύ ώστε να μην μπορεί να ανέβει στη σκηνή». «Την φέραμε με ένα αμάξι του γκολφ οδηγώντας στο αντίθετο ρεύμα του αυτοκινητόδρομου», συμπλήρωσε. Τελικά η διάσημη τραγουδίστρια τα κατάφερε και ήταν στην ώρα της και όπως όλοι παρακολουθήσαμε απένειμε στην Μάιλι Σάιρους το βραβείο για την «καλύτερη pop σόλο ερμηνεία». Η τραγουδίστρια μάλιστα στην ευχαριστήρια ομιλία της, είπε ότι παραλίγο να χάσει και εκείνη την τελετή.

«Απλώς κόλλησα στην κίνηση λόγω της βροχής και σκέφτηκα ότι θα έχανα αυτή τη στιγμή. Και αν έχανα το βραβείο δεν πειράζει, αλλά όχι τη Μαράια Κάρεϊ», κατέληξε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Διεθνή / Νετανιάχου: Οι όροι για κατάπαυση πυρός στην Γάζα περιλαμβάνουν την καταστροφή της Χαμάς

Η ανακοίνωση του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού μετά την παρουσίαση οδικού χάρτη για την κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα
NEWSROOM
Ρωσία: Επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Διεθνή / Ρωσία: Nέα επίθεση με 100 πυραύλους και drones σε ενεργειακές υποδομές της Ουκρανίας

Η χώρα έχει εντείνει τις επιθέσεις εναντίον των ουκρανικών ενεργειακών υποδομών - Συνεχείς διακοπές ρεύματος, περιορισμοί στη χρήση του και σοβαρές ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης
NEWSROOM