Η Μαράια Κάρεϊ πήγε στα Grammy με...αμάξι του γκολφ

Η Μαράια Κάρεϊ λόγω κίνησης πήγε στα Grammy με...αμάξι του γκολφ Facebook Twitter
Φωτ. : EPA
0

Με αμάξι του γκολφ πήγαν και πήραν την Μαράια Κάρεϊ οι παραγωγοί των Grammy, καθώς παραλίγο να χάσει την λαμπερή βραδιά λόγω... κίνησης.

Μπορεί η Μαράια Κάρεϊ να έδωσε το παρών στην 66η τελετή των βραβείων Grammy, όμως λίγες ημέρες αργότερα έγινε γνωστή η ιστορία πριν την εμφάνισή της σε αυτά. Το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής σφοδρές καταιγίδες έπληξαν το Λος Άντζελες, με αποτέλεσμα στους δρόμους να υπάρχει μεγάλη κίνηση. «Ήταν περίπου 16:45 και θα βγαίναμε ζωντανά σε 15 λεπτά», ανέφερε ο παραγωγός Μπεν Γουίνστον στο podcast «Rolling Stone Music Now».

Τότε ο Πάτρικ Μέντον, συνεργάτης-παραγωγός που επιβλέπει τα ταλέντα, τόνισε πως «δεν είμασταν σίγουροι ότι η SZA θα προλάβει να επιστρέψει εγκαίρως για την εμφάνισή της, πήγε σε ένα ξενοδοχείο για να ετοιμαστεί και δεν μπορούσε να γυρίσει. Ο Burna Boy κόλλησε στην κίνηση και σίγουρα δεν θα είχαμε την Μαράια Κάρεϊ, την Κέισι Μάσκγρεϊβς, την Κριστίνα Αγκιλέρα και την Lizzo. Όλες είχαν κολλήσει στην κίνηση». Τότε αποκάλυψαν ότι με τον χρόνο να τους πιέζει αποφάσισαν να πάνε να πάρουν την Μαράια Κάρεϊ με ένα αμάξι του γκόλφ από το αυτοκίνητό της. 

Ο Μπεν Γουίνστον πρόσθεσε ότι «τέσσερις άνθρωποι έτρεχαν με ομπρέλες, για να βεβαιωθούν ότι δεν θα βραχεί τόσο πολύ ώστε να μην μπορεί να ανέβει στη σκηνή». «Την φέραμε με ένα αμάξι του γκολφ οδηγώντας στο αντίθετο ρεύμα του αυτοκινητόδρομου», συμπλήρωσε. Τελικά η διάσημη τραγουδίστρια τα κατάφερε και ήταν στην ώρα της και όπως όλοι παρακολουθήσαμε απένειμε στην Μάιλι Σάιρους το βραβείο για την «καλύτερη pop σόλο ερμηνεία». Η τραγουδίστρια μάλιστα στην ευχαριστήρια ομιλία της, είπε ότι παραλίγο να χάσει και εκείνη την τελετή.

«Απλώς κόλλησα στην κίνηση λόγω της βροχής και σκέφτηκα ότι θα έχανα αυτή τη στιγμή. Και αν έχανα το βραβείο δεν πειράζει, αλλά όχι τη Μαράια Κάρεϊ», κατέληξε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπό πίεση το Βέλγιο: Η Δύση ζητά τη χρήση ρωσικών περιουσιακών στοιχείων για την Ουκρανία

Διεθνή / Οι ΗΠΑ και η Ευρώπη ζητούν να ανοίξουν τα ρωσικά κεφάλαια για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας

Το Βέλγιο δέχεται αυξανόμενη πίεση από ΗΠΑ και Ευρωπαίους συμμάχους να επιτρέψει τη χρήση παγωμένων ρωσικών περιουσιακών στοιχείων για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας, καθώς ο πόλεμος και οι ανάγκες ανοικοδόμησης εντείνονται
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ θέλει να αναμορφώσει τις πωλήσεις φαρμάκων - Εταιρεία που συνδέεται με τον γιο του επωφελείται

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να αναμορφώσει τις πωλήσεις φαρμάκων - Εταιρεία που συνδέεται με τον γιο του επωφελείται

Κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες θα συναντηθούν με τον Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ και αξιωματούχους της κυβέρνησης Τραμπ για να συζητήσουν τη μελλοντική αγορά φαρμάκων, με τη BlinkRx να διαδραματίζει κεντρικό ρόλο
LIFO NEWSROOM
Η νέα Δεξιά της Βρετανίας: 7 πολιτικές «copy-paste» από το MAGA του Τραμπ

Διεθνή / Η νέα Δεξιά της Βρετανίας: Επτά πολιτικές «copy-paste» από το MAGA του Τραμπ

Οι Βρετανοί Συντηρητικοί αντιγράφουν τις πολιτικές του Ντόναλντ Τραμπ, από τις μαζικές απελάσεις μέχρι την απόρριψη διεθνών συμφωνιών. Η Κέμι Μπάντενοκ φέρνει το “Make America Great Again” στο Ηνωμένο Βασίλειο, προκαλώντας πολιτικό σεισμό ενόψει εκλογών
LIFO NEWSROOM
Κάριν Ίμεργκουτ: Η δικαστής του Όρεγκον που σταμάτησε τον Τραμπ και τον στρατό του

Διεθνή / Κάριν Ίμεργκουτ: Η δικαστής του Όρεγκον που σταμάτησε τον Τραμπ και τον στρατό του

Η δικαστής Κάριν Ίμεργκουτ, διορισμένη από τον Ντόναλντ Τραμπ, μπλόκαρε δύο φορές τα σχέδιά του για στρατιωτική επέμβαση στο Πόρτλαντ. Ποια είναι η γυναίκα που βρέθηκε απέναντι σε δύο προέδρους και γιατί η ιστορία της συγκλονίζει ξανά την Ουάσινγκτον
LIFO NEWSROOM
Νόμπελ Χημείας 2025: Βραβεύτηκαν τρεις επιστήμονες για την «ανάπτυξη μεταλλο-οργανικών πλαισίων»

Διεθνή / Νόμπελ Χημείας 2025: Βραβεύτηκαν τρεις επιστήμονες για την «ανάπτυξη μεταλλο-οργανικών πλαισίων»

«Μέσω της ανάπτυξης μεταλλικών-οργανικών πλαισίων, οι βραβευθέντες έχουν προσφέρει στους χημικούς νέες ευκαιρίες για την επίλυση ορισμένων από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε», ανέφερε ο φορέας απονομής του βραβείου
LIFO NEWSROOM