Το efood market μειώνει τις τιμές σε 1.200 προϊόντα

Μείωση τιμών σε 1.200 προϊόντα από το efood market Facebook Twitter
0

Το efood market, το supermarket του efood, προχωράει σε άμεση μείωση τιμών σε 1.200 προϊόντα, θέλοντας, στη σημερινή οικονομική συγκυρία, να προσφέρει στους καταναλωτές του ποικιλία επιλογών σε προσιτές τιμές.

Η μείωση τιμών, η οποία βρίσκεται σε ισχύ από την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου, αφορά στο 30% περίπου του συνόλου των κωδικών προϊόντων του efood market και θα εφαρμοστεί σε βασικές κατηγορίες προϊόντων όπως στα προϊόντα προσωπικής φροντίδας και καθαριότητας, τα γαλακτοκομικά και αυγά, τα αλμυρά και γλυκά σνακς, τα καθαριστικά κτλ.

Ο νέος τιμοκατάλογος, στο ηλεκτρονικό ράφι του efood market θα έχει άμεσο, θετικό αντίκτυπο στις αγορές των καταναλωτών, προσφέροντάς τους ένα εύρος επιλογών σε χαμηλότερες τιμές, σε κατηγορίες προϊόντων βασικών και καθημερινών αναγκών. Σαφής προσανατολισμός του efood είναι να παραμείνει μια προσιτή επιλογή αγορών και γι’ αυτό το λόγο διατηρεί μια συνεπή τιμολογιακή πολιτική, ενώ παρέχει προσφορές που ανανεώνει κάθε εβδομάδα.

Επιπλέον, με το ωράριο λειτουργίας του, καθημερινά από τις 08.00 το πρωί έως τις 12.30 το βράδυ, Κυριακές και αργίες, ιδιαίτερα τις ώρες και ημέρες πέραν του ωραρίου λειτουργίας των supermarkets, δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αγοράζουν προϊόντα, με σταθερές τιμές και με παραλαβή στο χώρο τους εντός 20 λεπτών από την παραγγελία.

Πρόθεση του efood, της #1 υπηρεσίας delivery στην Ελλάδα, είναι η διατήρηση των νέων, χαμηλών τιμών, ενώ για το 2024 συνολικά, στοχεύει στην αύξηση των κωδικών προϊόντων και των επιλογών που παρέχει στους καταναλωτές του, μέσα από το efood market.

Επισκεφθείτε το efood και στα:

e.food.gr

facebook.com/efood.gr

instagram.com/efoodgr/

linkedin.com/company/e-food-gr

youtube.com/user/efoodgr

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Cream Crackers Παπαδοπούλου   Πως η επιλογή ενός σνακ γίνεται ... Απλά, Τραγανά, Τετράγωνα.

Market news / Cream Crackers Παπαδοπούλου: Πώς η επιλογή ενός σνακ γίνεται ... Απλά, Τραγανά, Τετράγωνα.

Με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη ηθοποιό Έλενα Χαραλαμπούδη, γνωστή και ως «5 Minute Mum», τα Cream Crackers ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ στη νέα τους καμπάνια, μας υπενθυμίζουν ότι παρόλο που  oι επιλογές είναι πολλές, το σνακ δεν θέλει και τόση σκέψη
LIFO NEWSROOM
Η Praktiker Hellas ενισχύει το Πρόγραμμα «Το Σπίτι μας Αλλάζει την πόλη» με στρατηγικές συνεργασίες για την αστική βιωσιμότητα

Market news / «Το Σπίτι μας Αλλάζει την πόλη»: Η Praktiker Hellas διευρύνει το πρόγραμμα με στρατηγικές συνεργασίες

Με τη συμμαχία της We4all και του Δήμου Αγίας Παρασκευής, η Praktiker δρομολογεί για το 2025 ουσιαστικές παρεμβάσεις για τη βιοποικιλότητα, την περιβαλλοντική εκπαίδευση και τη διαμόρφωση βιώσιμων αστικών κοινοτήτων.
THE LIFO TEAM