«Δεν έχει γκρίνια σήμερα»- Το βίντεο της Φίνος Φιλμ για την Παγκόσμια Ημέρα Ανεκτικότητας

Φίνος Φιλμ για την Παγκόσμια Ημέρα Ανεκτικότητας: Δεν έχει γκρίνια σήμερα Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook - Finos Film
0

Η Φίνος Φιλμ ανήρτησε στα social media ένα βίντεο για την Παγκόσμια Ημέρα Ανεκτικότητας επισημαίνοντας πως «δεν έχει γκρίνια σήμερα».

Σκηνές από πολύ γνωστές και επιτυχημένες ταινίες της Φίνος Φιλμ συμπεριλαμβάνονται στο βίντεο, το οποίο ήδη έχει προσελκύσει πλήθος σχολίων.

Χρόνης Εξαρχάκος, Θανάσης Βέγγος, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Ζωή Λάσκαρη, Κατερίνα Γιουλάκη, Νίκος Ρίζος, Μάρθα Καραγιάννη και πολλοί άλλοι αστέρες της Φίνος Φιλμ «ξεσπούν», με τις σκηνές από τις ταινίες να ταξιδεύουν τον θεατή στην εποχή του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Στο βίντεο της Φίνος Φιλμ συμπεριλαμβάνονται οι ταινίες «Η Γυναίκα μου Τρελλάθηκε», «Το Κοροϊδάκι της Πριγκηπέσσας», «Μια Κυρία στα Μπουζούκια», «Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη», «Η Χαρτοπαίχτρα», «Η Λίζα και η Άλλη», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός», «Νύχτα Γάμου», «Ο Ψεύτης», «Ένας Ξένοιαστος Παλαβιάρης» και «Μια Τρελλή Τρελλή Οικογένεια».

Στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο, αναφέρεται: «Δεν έχει γκρίνια σήμερα. Ανεχόμαστε τα πάντα! Η παγκόσμια ημέρα Ανεκτικότητας ορίστηκε από την UNESCO το έτος 1995 και γιορτάζεται στις 16 Νοεμβρίου. Η ανεκτικότητα είναι η οικοδόμηση για την ελεύθερη ροή ιδεών, τον σεβασμό των ανθρώπινων δικαιωμάτων και τον κοινό πολιτισμό για την αμοιβαία κατανόηση. Η ανεκτικότητα είναι επίσης μία κατάσταση ειρήνης, όπου υπάρχει η αρμονία που χρειαζόμαστε για να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον».

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλο το πρόγραμμα του GREATH festival αποκλειστικά στο LIFO.gr

Μουσική / Όλο το πρόγραμμα του GREATH festival

Ένα νέο καλοκαιρινό φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής εγκαινιάζεται στην Αθήνα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, με headliners τους Bicep. Οι εκρηκτικοί Fatima Yamaha, η πολυδιάστατη Sofia Kourtesis και οι θρυλικοί Modeselektor, μεταξύ άλλων, θα τους πλαισιώσουν.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
Τι θα δούμε φέτος στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας;

Χορός / Τι θα δούμε φέτος στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας;

Maguy Marin, Χρήστος Παπαδόπουλος, Damien Jalet, Omar Rajeh και άλλα εμβληματικά ονόματα του χορού πρωταγωνιστούν στις 20 παραστάσεις του φετινού προγράμματος του 31ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, που θα πραγματοποιηθεί από τις 18-27 Ιουλίου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ρωμαϊκή Εποχή: Η «καλύτερη ένδειξη» μέχρι σήμερα ότι οι μονομάχοι πάλευαν με λιοντάρια σε έναν σκελετό

Πολιτισμός / Ρωμαϊκή Εποχή: Η «καλύτερη ένδειξη» μέχρι σήμερα ότι οι μονομάχοι πάλευαν με λιοντάρια σε έναν σκελετό

«Είναι η πρώτη φορά που έχουμε φυσικές αποδείξεις για μονομάχους που πάλευαν, ή συμμετείχαν σε ένα θέαμα, με μεγάλες γάτες όπως τα λιοντάρια» σύμφωνα με τους ειδικούς
LIFO NEWSROOM