Εντοπίστηκε ο άνδρας που κακοποίησε τον σκύλο του στο Πέραμα

Πέραμα: Εντοπίστηκε ο άνδρας που χτύπησε βάναυσα τον σκύλο του Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash /Αρχείο
0

Τον άνδρα που κακοποιούσε τον σκύλο του στο Πέραμα εντόπισαν οι αρχές και πλέον θα έρθει αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη. 

Χθες το βράδυ, όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., αρχικά προσήχθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Περάματος ο 38χρονος και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για παράβαση της νομοθεσίας για την ευζωία ζώων συντροφιάς μετά από βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media και τον έδειχνε να κακοποιεί τον σκύλο του

Μετά από καταγγελία στη διεύθυνση αστυνομίας Πειραιά και διερεύνηση του υλικού από το βίντεο, που αναρτήθηκε στα social media και το οποίο, σύμφωνα με την αστυνομία απεικονίζει άνδρα να μεταχειρίζεται βάναυσα ζώο συντροφιάς, εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του φερόμενου δράστη.

Αστυνομικοί εντόπισαν τον 38χρονο και τον οδήγησαν στην αστυνομική υπηρεσία, όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της κακοποίησης του ζώου.  Από την προανακριτική έρευνα προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος προέβη στην κακοποίηση του ζώου προ διημέρου στο σπίτι του. 

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά, ενώ ενημερώθηκαν συναρμόδιες υπηρεσίες για περαιτέρω ενέργειες.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM