Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη - Στις φλόγες ο γαλλικός σιδηροδρομικός σταθμός

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη - Στις φλόγες ο γαλλικός σιδηροδρομικός σταθμός Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 16:00 στον γαλλικό σιδηροδρομικό σταθμό της Αλεξανδρούπολης, ενώ παραμένει σε εξέλιξη.

Εννέα πυροσβέστες και τέσσερα οχήματα επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς και τη διάσωση του διαχρονικού αξιοθέατου της πόλης. 

Δεν έχουν αποσαφηνιστεί ακόμα οι λόγοι που οδήγησαν στην έναρξη της φωτιάς.

Κατασκευασμένο από γαλλική εταιρεία στις αρχές του 1870 το συγκρότημα των κυρίως ξύλινων κτιρίων, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της πρωτεύουσας του Έβρου. 

Στο σημείο πνέουν ισχυροί άνεμοι, ενώ η πυροσβεστική συνεχίζει να επιχειρεί για να περιορίσει τη φωτιά.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

θηξ

Ελλάδα / Aristides Dallas Architects: Διεθνές βραβείο Architizer A+Awards για το ελληνικό αρχιτεκτονικό γραφείο

Το βραβείο αναγνωρίζει αρχιτεκτονικά γραφεία από όλο τον κόσμο, τα οποία διαμορφώνουν έναν ισχυρό τοπικά εστιασμένο αρχιτεκτονικό λόγο με διεθνή σχεδιαστική και πολιτισμική αξία.
LIFO NEWSROOM