Αγχόνη ζητά ο εισαγγελέας για το Μουμπάρακ

Αγχόνη ζητά ο εισαγγελέας για το Μουμπάρακ Facebook Twitter
0

Την δια απαγχονισμού εκτέλεση του Χόσνι Μουμπάρακ ζήτησε σύμφωνα με το Ρόιτερς, εισαγγελέας της μεταβατικής κυβέρνησης της Αιγύπτου. "Η εισαγγελία ζητεί την επιβολή της μέγιστης ποινής κατά του Μουμπάρακ και των υπολοίπων κατηγορουμένων, η οποία είναι θάνατος δια απαγχονισμού", είπε ο Μουστάφα Χάτερ  κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δικαστηρίου.

Την ίδια ποινή ζήτησε ο εισαγγελέας και για άλλα υψηλόβαθμα στελέχη του καθεστώτος Μουμπάρακ, ανάμεσα τους και οι δυο γιοί του Μουμπάρακ. Η δίκη του πρώην προέδρου της Αιγύπτου διακόπηκε για τις 9 Ιανουαρίου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ληστεία στο Λούβρο: Έγινε από μικροεγκληματίες και όχι από επαγγελματίες, λέει η εισαγγελέας

Διεθνή / Ληστεία στο Λούβρο: «Έγινε από μικροεγκληματίες και όχι από επαγγελματίες» λέει η εισαγγελέας

Η εισαγγελέας του Παρισιού εκτιμά πως η συγκεκριμένη ληστεία δεν συνδέεται με τα ανώτερα κλιμάκια του οργανωμένου εγκλήματος και δηλώνει αισιόδοξη ότι τα κοσμήματα μπορούν να ανακτηθούν άθικτα
LIFO NEWSROOM
JK ROWLING GLAMOUR

Διεθνή / JK Rowling: Το εξώφυλλο με τις τρανς γυναίκες που την εξόργισε και η απάντηση του περιοδικού

Στο εξώφυλλο ποζάρει μια ομάδα τρανς γυναικών φορώντας μπλουζάκια «Protect the Dolls» που δημιουργήθηκαν από τον σχεδιαστή Connor Ives για να συγκεντρώσουν χρήματα για το φιλανθρωπικό ίδρυμα Trans Lifeline
LIFO NEWSROOM
«Από την ειρηνική Ευρώπη, στην Ευρώπη των όπλων»

LiFO politics / «Από την ειρηνική Ευρώπη, στην Ευρώπη των όπλων»

Ποιες πολιτικές, ποιοι σχεδιασμοί και ποια πρόσωπα βρίσκονται πίσω από την έκρηξη των αμυντικών δαπανών στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Ποιοι είναι οι μεγάλοι λομπίστες της ευρωπαϊκής πολεμικής βιομηχανίας και πώς επηρεάζουν την ευρωπαϊκή πολιτική; Η Βασιλική Σιούτη συζητά για τα θέματα αυτά με τον Φέρρυ Μπατζόγλου, δημοσιογράφο-ανταποκριτή γερμανικών ΜΜΕ στην Αθήνα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ