Ευρυτανία: 54χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον αδελφό του

Ευρυτανία: 54χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τον αδελφό του Facebook Twitter
Φωτ.: Thermonews
0

Ένας άνδρας στην Γρανίτσα Ευρυτανίας πυροβόλησε και σκότωσε τον αδελφό του, αργά το απόγευμα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinio24.gr, ο άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τον αδελφό του μετά από καβγά. Όπως μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα τα δύο αδέλφια, ζούσαν με τους γονείς τους μόνιμα στη Γρανίτσα Ευρυτανίας. Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο ο ένας αδελφός, ο 54χρονος, που βρίσκονταν υπό την επήρεια μέθης, διαπληκτίστηκε με τον μικρότερο αδελφό του, ηλικίας 51 ετών και τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί από Α.Τ. Κερασοχωρίου για την διερεύνηση της υπόθεσης. Ο δράστης συνελήφθη και το όπλο κατασχέθηκε.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, το περιστατικό φέρεται να έγινε μπροστά στα μάτια της ανήλικης ανιψιάς του. Μάλιστα, ο δράστης,  σκότωσε και το άλογο της οικογένειας.

Με πληροφορείς του agrinio24/vimapoliti


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς νυχτερινά δρομολόγια Ηλεκτρικός, Μετρό και Τραμ το Σάββατο λόγω στάσης εργασίας

Ελλάδα / Χωρίς νυχτερινά δρομολόγια Ηλεκτρικός, Μετρό και Τραμ το Σάββατο λόγω στάσης εργασίας

Οι εργαζόμενοι στις Σταθερές Συγκοινωνίες προχωρούν στην κινητοποίηση διαμαρτυρόμενοι για την «αδράνεια και τις ασυνεπείς δημόσιες τοποθετήσεις» της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Μεταφορών
LIFO NEWSROOM
ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΟΜΟΦΟΒΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΗΝΥΣΗ

Ελλάδα / Καταγγελία για ομοφοβία στη Θεσσαλονίκη - Ιδιοκτήτης γυμναστηρίου έκανε παρατήρηση σε άνδρα που φορούσε crop top

Ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου στη Θεσσαλονίκη ισχυρίστηκε πως θα προέβαινε σε ανάλογη συμπεριφορά, ανεξαρτήτως συμπεριφοράς ή σεξουαλικού προσανατολισμού
LIFO NEWSROOM