Υποβρύχια συναυλία από «γοργόνες» -Για την προστασία των κοραλλιογενών υφάλων

Υποβρύχια συναυλία από «γοργόνες» για την προστασία των κοραλλιογενών υφάλων Facebook Twitter
Φωτ.: Youtube
0

Εκατοντάδες δύτες και ψαροντουφεκάδες άκουσαν μια υποβρύχια συναυλία με μουσικούς ντυμένους γοργόνες και στόχο την προστασία των κοραλλιογενών υφάλων στα Florida Keys.

Πρόκειται για το Lower Keys Underwater Music Festival, το οποίο έγινε χθες δίνοντας έμφαση στις καταδύσεις με οικολογική συνείδηση. Μερικοί από τους δύτες ντύθηκαν γοργόνες και μιμήθηκαν το παίξιμο μουσικών οργάνων για να προωθήσουν την περιβαλλοντικά υπεύθυνη κατάδυση αλλά και τη διαφύλαξη του πολύτιμου κοραλλιογενή υφάλου της περιοχής.

Η λίστα αναπαραγωγής με θέμα τη θάλασσα περιλάμβανε το τραγούδι των Beatles «Yellow Submarine», τον ύμνο του Τζίμι Μπάφετ «Fins», ακόμη και το soundtrack ταινιών όπως «Οι πειρατές της Καραϊβικής» και «Η μικρή γοργόνα». Την ίδια ώρα, τη συναυλία μετέδιδαν ηχεία που βρίσκονταν κάτω από καταδυτικά σκάφη.

Το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στον ύφαλο Looe Key Reef, μια περιοχή του εθνικού θαλάσσιου καταφυγίου Florida Keys.

Με πληροφορίες από Reuters, WPLG Local 10

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Eγκληματίας»: Ο Χαμενεΐ κατηγορεί τον Ντόναλντ Τραμπ για τα θύματα και τις ζημιές στο Ιράν

Διεθνή / «Eγκληματίας»: Ο Χαμενεΐ κατηγορεί τον Ντόναλντ Τραμπ για τα θύματα και τις ζημιές στο Ιράν

Οι νέες δηλώσεις του Χαμενεΐ έρχονται εν μέσω της βαθιάς εσωτερικής κρίσης που ταλανίζει το Ιράν εδώ και εβδομάδες, με χιλιάδες πολίτες στους δρόμους, σε μια από τις μεγαλύτερες κοινωνικές αναταραχές από την επανάσταση του 1979
THE LIFO TEAM