Μπαράκ Ομπάμα: Έφυγε από την Αντίπαρο συνοδεία περιπολικών και θωρακισμένων οχημάτων

Μπαράκ Ομπάμα: Έφυγε από την Αντίπαρο συνοδεία περιπολικών και θωρακισμένων οχημάτων Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Θωρακισμένα οχήματα, συνοδευτικά Ι.Χ. και περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. επιστρατεύτηκαν για την αναχώρηση του πρώην πλανητάρχη, Μπαράκ Ομπάμα, από την Αντίπαρο με προορισμό την Πάρο και από κει με ιδιωτική πτήση στην Αθήνα. 

Ο Μπαράκ Ομπάμα έφυγε από την Αντίπαρο με προορισμό την Πάρο, συνοδεία θωρακισμένων οχημάτων, συνοδευτικών Ι.Χ. και περιπολικών της ελληνικής αστυνομίας.

Οι ομάδες της ΟΠΚΕ βρίσκονταν στην Αντίπαρο από τις 11 το πρωί, για την ομαλή μετάβαση της οικογένειας του Μπαράκ Ομπάμα και του ίδιου στην Πάρο. Στη συνέχεια ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ πήρε το αεροπλάνο για να μεταβεί στην Αθήνα, σύμφωνα με το protothema.gr. 

Μαζί με τον Τομ Χανκς και την σύζυγο του Ρίτα Γουίλσον προτίμησαν μια σύντομη κρουαζιέρα στις Κυκλάδες την Κυριακή έως τη Σίφνο όπου αποβιβάστηκαν για να δειπνήσουν σε γνωστό εστιατόριο.

Ο Μπαράκ Ομπάμα θα εμφανιστεί στο SNF Nostos Conference 2023, όπου και θα συζητήσει τους τρόπους ενίσχυσης της δημοκρατίας και τη σημασία στήριξης της επόμενης γενιάς ηγετών μαζί με τον Πρόεδρο του ΙΣΝ, Ανδρέα Δρακόπουλο. Είναι η δεύτερη φορά που ο Μπαράκ Ομπάμα επισκέπτεται το ΚΠΙΣΝ.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο Παύλος τα κατάφερε» - Πέντε χρόνια από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Ελλάδα / «Ο Παύλος τα κατάφερε» - Πέντε χρόνια από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Στις 7 Οκτωβρίου 2020 η ελληνική Δικαιοσύνη καταδίκασε το τότε πολιτικό κόμμα «Χρυσή Αυγή», ως εγκληματική οργάνωση, ενώ ορισμένα ηγετικά της στελέχη κρίθηκαν ένοχα και για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα
LIFO NEWSROOM
ΠΑΝΟΣ ΡΟΥΤΣΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΕΚΤΑΦΗ

Ελλάδα / Πάνος Ρούτσι: Η επίσημη θέση της οικογένειας για την άδεια εκταφής του Ντενίς

Η οικογένεια Ρούτσι εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει γνωστή την αποστασιοποίησή της, ενημερώνοντας παράλληλα ότι η προγραμματισμένη και χωρίς άδεια εκταφή θα πραγματοποιηθεί
LIFO NEWSROOM