Η Benetton αποσύρει τη διαφήμιση με τον Πάπα

Η Benetton αποσύρει τη διαφήμιση με τον Πάπα Facebook Twitter
0
Μετά από κριτική του Βατικανού η Βenetton αποφάσισε να αποσύρει τη διαφήμιση οπού ο Πάπας φιλιέται με τον Mohammed Ahmed al-Tayeb ιμάμη του τζαμιού al-Azhar στο Κάιρο. Το πόστερ εμφανίστηκε για λίγο στη Ρώμη και η αντίδραση του Βατικανού ήταν άμεση. Ο εκπρόσωπος του,Federico Lombardi έκανε την εξής δήλωση “Εκφράζουμε την πιο ισχυρή μας διαμαρτυρία για αυτή την απόλυτα απαράδεκτη χρήση της εικόνας του Αγίου Πατέρα. Η εικόνα του έχει παραποιηθεί και κάποιοι την εκμεταλλεύονται για μια διαφημιστική καμπάνια με εμπορικούς σκοπούς. Αυτό δείχνει μεγάλη έλλειψη σεβασμού για τον Πάπα και είναι προσβολή στα αισθήματα των πιστών” H Βenetton ζήτησε συγνώμη λέγοντας ότι λυπάται που η διαφήμιση προσέβαλλε τους Καθολικούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την παραίτηση Berloscuni η Βenetton απέσυρε και τη φωτογραφία που ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας φιλιέται με τη Γερμανίδα καγκελάριο Αγγέλα Μέρκελ.

Δείτε το χτεσινό άρθρο της Lifo για την καμπάνια της Benetton εδώ.
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

TV & Media / Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα και ο Μπεν Στίλερ αποχαιρέτησαν τον Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν το τέλος του Late Show

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, η Όμπρεϊ Πλάζα, ο Μπεν Στίλερ, η Μάρθα Στιούαρτ και άλλοι διάσημοι φίλοι του The Late Show εμφανίστηκαν στο προτελευταίο επεισόδιο της εκπομπής, όπου ο Στίβεν Κόλμπερτ απάντησε επιτέλους στις ερωτήσεις που έκανε τόσα χρόνια στους καλεσμένους του.
THE LIFO TEAM
Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

TV & Media / Ένας από τους πρώτους άνδρες supermodels, μια αίρεση στη Νέα Υόρκη και ο Φάμπιο: Το HBO έκανε σειρά μια απίστευτη αληθινή ιστορία

Το Bring Me the Beauties: A Model Cult αφηγείται την ιστορία του Χόιτ Ρίτσαρντς, ενός από τα πρώτα male supermodels των ’80s, που έζησε για χρόνια μέσα στην αίρεση Eternal Values.
THE LIFO TEAM
Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

TV & Media / Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

Ο Άντερσον Κούπερ αποχαιρέτησε το 60 Minutes μετά από σχεδόν 20 χρόνια, μιλώντας για τους γιους του αλλά και για την ανεξαρτησία της εκπομπής, σε μια στιγμή αναταράξεων για το CBS News.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

Μετά το τελευταίο γύρισμα του The Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ οργανώνει αποχαιρετιστήριο πάρτι με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί» ένα πικρό αστείο για το τέλος μιας ολόκληρης εποχής στη βραδινή τηλεόραση.
THE LIFO TEAM
AKYLAS EUROVISION ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΟΖΑΚΟΥ

TV & Media / Κοζάκου - Καπουτζίδης για Akyla: «Γιατί ένα νέο παιδί, που ζει το όνειρο, να αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί;»

Οι δύο παρουσιαστές, με αφορμή την απολογητική στάση του Έλληνα καλλιτέχνη μετά τον τελικό της Eurovision, μίλησαν για την πίεση που βιώνουν σήμερα οι νέοι και για την ανάγκη να σταθούμε σε αυτήν και να μην την αγνοούμε
THE LIFO TEAM