Εξαφάνιση στην Κω: Βρέθηκε το κινητό της 27χρονης

Εξαφάνιση στην Κω: Πληροφορίες ότι βρέθηκε το κινητό της 27χρονης Facebook Twitter
0

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της εξαφάνισης της 27χρονης στην Κω, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε το κινητό της. 

Πριν από λίγη ώρα, ένας πολίτης εντόπισε το κινητό της 27χρονης που εξαφανίστηκε στην Κω- της Πολωνής Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα- στην περιοχή Μαρμάρι, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ. 

Το κινητό τηλέφωνο της 27χρονης βρέθηκε κοντά στο σημείο που εξέπεμψε σήμα για τελευταία φορά, προτού απενεργοποιηθεί. Η συσκευή παραδόθηκε στους αστυνομικούς και αυτή την ώρα γίνονται έρευνες στο σημείο, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. 

Εξαφάνιση στην Κω: Στο νησί κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών 

Στην Κω μεταβαίνει κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών, για την υπόθεση της εξαφάνισης της 27χρονης, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (12/6). 

Η αστυνομία έστειλε αίτημα σε εταιρείες κινητής τηλεφωνίας που αφορούν όλους όσοι είναι στο επίκεντρο των ερευνών για την εξαφάνιση της Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα, προκειμένου μεταξύ άλλων τόσο να βρεθούν στοιχεία μέσω του στίγματος της δικής της συσκευής, όσο και να διαπιστωθεί αν είναι ακριβείς οι ώρες κατά τις οποίες κατέθεσε ο σύντροφος της 27χρονης πως επικοινώνησαν. 

Επίσης, αστυνομικοί της σήμανσης συνέλεξαν DNA από το δωμάτιο όπου διέμενε η 27χρονη αλλά και εκείνο του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, ο οποίος έχει συλληφθεί με την κατηγορία της αρπαγής. «Πήγαμε σπίτι μου και ήρθαμε σε σεξουαλική επαφή. Μετά την άφησα σε ένα σημείο, δεν ξέρω τι έγινε», φέρεται να είπε ο 32χρονος.


Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Τα πρόσωπα που είναι στο επίκεντρο 

Έως τώρα έχει συλληφθεί ένα άτομο για την υπόθεση της εξαφάνισης της 27χρονης στην Κω. Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές κίνησε υποψίες τόσο επειδή έπεσε σε αντιφάσεις κατά την κατάθεσή του, όσο και επειδή αγόρασε εισιτήριο για την Ιταλία, μετά την εξαφάνιση της Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα. 

Άλλα τέσσερα άτομα προσήχθησαν για την υπόθεση. Ο συλληφθείς υποστήριξε πως μαζί με τους υπόλοιπους είδαν την 27χρονη σε μίνι μάρκετ και προσφέρθηκαν να τη βοηθήσουν. Επίσης, υποστήριξε ότι είχε ερωτική επαφή με τη γυναίκα που έχει εξαφανιστεί. 

Ο σύντροφος της 27χρονης κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση. Έχει πει στις αρχές πως την ημέρα και ώρα της εξαφάνισης της 27χρονης δούλευε στο ξενοδοχείο του οποίου είναι υπάλληλος. Στο μεταξύ, η μητέρα της 27χρονης στις πρώτες δηλώσεις της έκανε λόγο για απαγωγή, δίχως να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά θάλασσα: Δύο μέλη της ασφάλειας του ελληνόκτητου Eternity C διασώθηκαν σχεδόν 48 ώρες μετά την επίθεση των Χούτι

Ελλάδα / Ερυθρά θάλασσα: Δύο μέλη της ασφάλειας του ελληνόκτητου Eternity C διασώθηκαν σχεδόν 48 ώρες μετά την επίθεση των Χούτι

Το Eternity C, ελληνόκτητο πλοίο υπό λιβεριανή σημαία, είχε δεχθεί επίθεση τη Δευτέρα από πλωτά drones και ρουκέτες και βυθίστηκε λίγες ώρες αργότερα
LIFO NEWSROOM
Τροχαίο στη Βουλιαγμένης: Λεωφορείο κινήθηκε χωρίς οδηγό για 150 μέτρα και ξήλωσε κολώνες φωτισμού

Ελλάδα / Τροχαίο στη Βουλιαγμένης: Λεωφορείο κινήθηκε ανεξέλεγκτο για 150 μέτρα και ξήλωσε κολώνες φωτισμού

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταγράφει το λεωφορείο να ανεβαίνει στο πεζοδρόμιο, να παρασύρει κολώνες φωτισμού και πινακίδες και τελικά να προσκρούει στην περίφραξη παρακείμενου κτηρίου
LIFO NEWSROOM
Γιατί αναστέλλεται η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας μετά την υπόθεση Μουρτζούκου

Ελλάδα / Γιατί αναστέλλεται η λειτουργία της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πάτρας μετά την υπόθεση Μουρτζούκου

Από την ίδια υπηρεσία είχαν εκδοθεί πορίσματα και για τον θάνατο ενός εκ των παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου – «Σοβαρές δυσλειτουργίες», λέει το Υπουργείο Δικαιοσύνης
LIFO NEWSROOM
Φωτιά στον Ωρωπό: ;Επιχειρούν ξανά τα εναέρια μέσα - Μάχη με τους ανέμους

Ελλάδα / Φωτιά στον Ωρωπό: Επιχειρούν ξανά τα εναέρια μέσα - Μάχη με τους ανέμους

Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς - Με το πρώτο φως της ημέρας σηκώθηκαν και τα εναέρια μέσα - Σε ετοιμότητα για εκκένωση βρίσκεται η δομή μεταναστών στη Μαλακάσα, για προληπτικούς λόγους
LIFO NEWSROOM