ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς και η Άιντα Φιλντ σπανίως κάνουν σεξ- Και δηλώνουν ευτυχισμένοι

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς και η Άιντα Φιλντ σπάνια κάνουν σεξ- Και δηλώνουν ευτυχισμένοι Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς και η σύζυγός του, Άιντα Φιλντ, αποκάλυψαν ότι σπανίως κάνουν σεξ και αντί για αυτό προτιμούν τις αγκαλιές. 

«Όλοι ξέρουν πως δεν υπάρχει σεξ μετά τον γάμο», δήλωσε ο Ρόμπι Γουίλιαμς και εξήγησε πως η λίμπιντο του έχει μειωθεί, από τότε που σταμάτησε να λαμβάνει τεστοστερόνη, ως θεραπεία για την κατάθλιψη. Αλλά, τόνισε η σύζυγός του, οι δυο τους είναι ευτυχισμένοι, καθώς η οικειότητα είναι η ουσιαστική πλευρά της αγάπης. 

Μιλώντας πέρυσι σε podcast πέρυσι, η Άιντα Φιλντ αστειεύτηκε πως το σεξ ανάμεσά τους «έχει πεθάνει εντελώς». «Πανικοβλήθηκα πραγματικά ότι ο Ρομπ θα γίνει έξαλλος», παραδέχθηκε τώρα τώρα, όταν το ζευγάρι μίλησε στη Sun. «Είχα ξεχάσει τη συνέντευξη και βγήκε έπειτα από εβδομάδες- εντελώς αποσπασματικά, φαινόταν τρομερό- και με ξύπνησαν μηνύματα ανήσυχων φίλων που ρωτούσαν αν ήμουν ΟΚ με τον γάμο μου χωρίς σεξ». 

«Δεν μου καίγεται καρφί», σχολίασε παρεμβαίνοντας ο Ρόμπι Γουίλιαμς. «Η έλλειψη σεξ στον γάμο είναι πρόβλημα μόνο αν είστε σε διαφορετική φάση. Αν ο ένας το θέλει και ο άλλος όχι, αν έχετε διαφορετικές προσδοκίες ή απαιτήσεις», επεσήμανε ο 49χρονος τραγουδιστής. 

Ρόμπι Γουίλιαμς: Όλοι ξέρουν ότι δεν υπάρχει σεξ μετά τον γάμο

«Αλλά, αλήθεια, όλοι ξέρουν ότι δεν υπάρχει σεξ μετά τον γάμο. Απλά έτσι είναι τα πράγματα. Έπαιρνα τεστοστερόνη για ένα διάστημα αλλά- επειδή είμαι εθισμένος- αυτό έπρεπε να σταματήσει. Απέκτησα αυτούς τους τεράστιους τετράγωνους ώμους και άρχισα να μοιάζω με πορτιέρη», σημείωσε. 

«Αλλά το σεξ που κάναμε όταν έπαιρνα τεστοστερόνη ήταν απίστευτο, γινόταν διαρκώς. Ήμασταν αχόρταγοι. Δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα χέρια μας ο ένας από τον άλλον», εξομολογήθηκε. 

«Μου λείπει αυτό, ήταν μια αστεία περίοδος. Όμως, μερικές φορές τώρα, η Άιντα γυρίζει προς το μέρος μου στον καναπέ και λέει “πρέπει να κάνουμε σεξ” κι εγώ κάθομαι εκεί τρώγοντας μανταρίνι και απλά σηκώνω τους ώμους μου. Μερικές φορές προσπαθούμε», συμπλήρωσε ο Ρόμπι Γουίλιαμς, μιλώντας για την αποχή από το σεξ.

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι συγχέουν το σεξ με την οικειότητα. Πάντα αγκαλιαζόμαστε και φιλιόμαστε, κρατιόμαστε από το χέρι και αγγίζουμε ο ένας τον άλλον όταν είμαστε στον καναπέ, βλέποντας τηλεόραση», επεσήμανε από την πλευρά της η Άιντα Φιλντ. 

«Η οικειότητα είναι η σημαντική, ουσιαστική πλευρά της ζωής. Έχω φίλες που νιώθουν υποχρεωμένες να κάνουν σεξ με τους συζύγους τους και αυτό πρέπει να είναι απαίσιο. Ο Ρομπ κι εγώ είμαστε στην ίδια φάση, είμαστε ευτυχισμένοι», τόνισε. 

Η σχέση του Ρόμπι Γουίλιαμς και της Άιντα Φιλντ ξεκίνησε το 2006. Τέσσερα χρόνια αργότερα, ο τραγουδιστής και η ηθοποιός παντρεύτηκαν. Μαζί έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. 

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα άτομα LGBTQ+

Διεθνή / Η κυβέρνηση Μπάιντεν επαναφέρει την προστασία της υγειονομικής περίθαλψης για τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα

Όταν ο Μπάιντεν ανέλαβε τα καθήκοντά του, κατέστησε σαφές ότι θα εργαστεί όχι μόνο για να αντιστρέψει τη ζημιά που έκανε ο Τραμπ στα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, αλλά και για να τα προωθήσει ακόμη περισσότερο.
NEWSROOM