Άαρον Κάρτερ: Πνιγμός η αιτία θανάτου του τραγουδιστή

Aaron Carter’s cause of death determined by coroner Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Πνιγμός σε συνδυασμό με κατανάλωση αλπραζολάμης και της διφθοροαιθάνης, είναι η αιτία θανάτου του τραγουδιστή Άαρον Κάρτερ σύμφωνα με τον ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες.

Ο Άαρον Κάρτερ πέθανε σε ηλικία 34 ετών, όταν βρέθηκε νεκρός στην μπανιέρα του στις 5 Νοεμβρίου.

Η αλπραζολάμη είναι ουσιαστικά τα Xanax, ενώ το διφθοροαιθάνιο βρίσκεται σε ψυκτικά και σπρέι αεροζόλ.

Εκπρόσωπος του τμήματος του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες είπε στο CNN τότε ότι οι αρχές απάντησαν σε μια κλήση για βοήθεια στο σπίτι του Άαρον Κάρτερ στην Καλιφόρνια, όπου και εντοπίστηκε νεκρός στην μπανιέρα.

Ο Άαρον Κάρτερ έγινε γνωστός ως ποπ τραγουδιστής με κομμάτια όπως τα «I Want Candy» και «Crush on You» πριν κυκλοφορήσει το ντεμπούτο άλμπουμ του, «Aaron Carter», το 1997. Το πέμπτο και τελευταίο στούντιο άλμπουμ του, «Love»  κυκλοφόρησε το 2018.

Ήταν επίσης γνωστός για τους ρόλους του σε τηλεοπτικές σειρές «Lizzie McGuire» στο Disney Channel και στο «7th Heaven» ενώ είχε εμφανιστεί και στο reality με την οικογένεια του «House of Carters».

Με πληροφορίες του CNN

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Το Ιράν απαντά στον Τραμπ: Η απειλή για «αφανισμό» αποδεικνύει τη στρατηγική απόγνωση των ΗΠΑ

Η Τεχεράνη απαντά στην απειλή του Αμερικανού προέδρου με προειδοποίηση για «συντριπτικά» πλήγματα, ενώ η Ουάσινγκτον επιμένει στη στρατιωτική πίεση και -ταυτόχρονα- στη διπλωματική διέξοδο
THE LIFO TEAM
ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΗΠΑ ΚΙΝΑ

Διεθνή / Οι επικεφαλής της τεχνητής νοημοσύνης ζητούν συμφωνία ΗΠΑ–Κίνας για την ΑΙ ενόψει της συνάντησης Τραμπ–Σι

Στο δείπνο του Λευκού Οίκου, όπου Τραμπ και Σι θα έχουν στο ίδιο τραπέζι τους ισχυρότερους παίκτες της Silicon Valley, η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βρεθεί στο επίκεντρο μιας συμφωνίας που όλοι θεωρούν σχεδόν αδύνατη
THE LIFO TEAM
Ο Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ έσπευσαν στο πλευρό της Σίντι Κρόφορντ μετά τον θάνατο του γιου της

Διεθνή / Ο Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ έσπευσαν στο πλευρό της Σίντι Κρόφορντ μετά τον θάνατο του γιου της

Ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ φωτογραφήθηκαν να φτάνουν στο σπίτι της Κάια Γκέρμπερ στο Λος Άντζελες, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του 27χρονου Πρίσλεϊ Γκέρμπερ. Ο Κλούνεϊ και ο Ράντι Γκέρμπερ, πατέρας του Πρίσλεϊ, είναι στενοί φίλοι εδώ και δεκαετίες.
THE LIFO TEAM