Μεσολόγγι: Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό- Οδηγός προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα

Μεσολόγγι: Τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό- Οδηγός προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο Facebook Twitter
Φωτ: aixmi-news.gr 
0

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε την Κυριακή του Πάσχα με θύμα έναν 65χρονο στην επαρχιακή οδό Αιτωλικού – Νεοχωρίου, στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με το aixmi-news.gr το τροχαίο δυστύχημα συνέβη όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου ενώ κινούνταν με κατεύθυνση προς το Νεοχώρι κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μπει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να προσκρούσει σε ένα αγροτικό αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην απέναντι πλευρά.

Στο αυτοκίνητο εκτός από τον 65χρονο επέβαινε και μια γυναίκα η οποία τραυματίστηκε ελαφρά. 

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωστόσο παρά την μεταφορά του στο νοσοκομείο Μεσολογγίου ο 65χρονος κατέληξε λόγω του σοβαρού του τραυματισμού μετά τη σύγκρουση. 

Τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διερευνά το τοπικό τμήμα της Τροχαίας. 

Θανατηφόρο τροχαίο στο Νεοχώρι-Νεκρός 65χρονος Facebook Twitter
Φωτ: aixmi-news.gr 
Θανατηφόρο τροχαίο στο Νεοχώρι-Νεκρός 65χρονος Facebook Twitter
Φωτ.: aixmi-news.gr 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας προς Δήμα: «Εντελώς αποπροσανατολιστική η αναφορά στον μισθό μας»

Ελλάδα / Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας προς Δήμα: «Εντελώς αποπροσανατολιστική η αναφορά στον μισθό μας»

Σχετικά με τις απολαβές των 120.000 ευρώ ετησίως τονίζουν ότι οι «καθαρές απολαβές μας, φορολογούνται και δεν επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό, ενώ καταβάλλονται από τους χρήστες του εναερίου χώρου και μάλιστα το 90% προέρχεται από ξένες αεροπορικές εταιρείες»
LIFO NEWSROOM
Καιρός: Σε εξέλιξη τα φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα - Πού αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Ελλάδα / Καιρός: Σε εξέλιξη τα φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα - Πού αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Τα φαινόμενα μέχρι και το βράδυ θα είναι κατά τόπους ισχυρά - Στις υπόλοπες περιοχές νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά
LIFO NEWSROOM