Σκέρτσος για υποψηφιότητα Μιθριδάτη: «Να χαρώ εγώ "μπρόοδο"!»- Για ομοφοβία και σεξισμό μιλά η ΝΔ

Σκέρτσος για Μυθριδάτη: «Να χαρώ εγώ "μπρόοδο"!»- Ομοφοβία και σεξισμό καταγγέλλει η ΝΔ Facebook Twitter
0

Αντιδράσεις στη Νέα Δημοκρατία έχει προκαλέσει η ανακοίνωση της υποψηφιότητα του Μυθριδάτη με τον ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς εκλογές.

Χθες, ο Αλέξης Τσίπρας γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης στα social media πως γνωστός μουσικός, που συμμετείχε στο συγκρότημα Ημισκούμπρια, θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, στο Νότιο Τομέα της Αθήνας.

«”Όλα στη διαφθορά και μες στην κάμφορα δεν κάνει διαφορά η συμφορά και σφύρα αδιάφορα”. Τα έχει πει ο Μιθριδάτης. Γι’ αυτό και συστρατεύεται με τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, υποψήφιος στον Νότιο Τομέα της Αθήνας. Τον καλωσορίζουμε», έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας.

ΝΔ: «Για τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ προφανώς είναι αδιάφορες οι ομοφοβικές και οι χυδαία σεξιστικές αναφορές του Μιθριδάτη»

«Για τον κ.Τσίπρα που ανακοίνωσε με πανηγυρικό τόνο χθες την υποψηφιότητα του Μιθριδάτη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ προφανώς είναι διάφορες οι ομοφοβικές και χυδαία σεξιστικές αναφορές του», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας που επισυνάπτει συγκεκριμένες αναρτήσεις του Μιθριδάτη.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«O κ.Τσίπρας ανακοίνωσε με πανηγυρικό τόνο χθες την υποψηφιότητα του Μιθριδάτη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ επιβραβεύοντας τη στράτευση του εδώ και καιρό κάτω από τις κομματικές του σημαίες. Για τον κ.Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ προφανώς είναι αδιάφορες οι ομοφοβικές και οι χυδαία σεξιστικές αναφορές του Μιθριδάτη αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι στον ΣΥΡΙΖΑ πάντα υπάρχει χώρος για τέτοιες συμπεριφορές. Ισχύει το ίδιο και για τον Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ; Θα ζητήσει την αποπομπή του από τα ψηφοδέλτια ή ενόψει εκλογών θα κάνει τα "στραβά μάτια"';»

Οι αναρτήσεις του Μιθριδάτη, όπως παρουσιάζονται στην ανακοίνωση της ΝΔ:

Σκέρτσος για Μυθριδάτη: «Να χαρώ εγώ "μπρόοδο"!»- Ομοφοβία και σεξισμό καταγγέλλει η ΝΔ Facebook Twitter
Σκέρτσος για Μυθριδάτη: «Να χαρώ εγώ "μπρόοδο"!»- Ομοφοβία και σεξισμό καταγγέλλει η ΝΔ Facebook Twitter
Σκέρτσος για Μυθριδάτη: «Να χαρώ εγώ "μπρόοδο"!»- Ομοφοβία και σεξισμό καταγγέλλει η ΝΔ Facebook Twitter
Σκέρτσος για Μυθριδάτη: «Να χαρώ εγώ "μπρόοδο"!»- Ομοφοβία και σεξισμό καταγγέλλει η ΝΔ Facebook Twitter
Σκέρτσος για Μυθριδάτη: «Να χαρώ εγώ "μπρόοδο"!»- Ομοφοβία και σεξισμό καταγγέλλει η ΝΔ Facebook Twitter
Σκέρτσος για Μυθριδάτη: «Να χαρώ εγώ "μπρόοδο"!»- Ομοφοβία και σεξισμό καταγγέλλει η ΝΔ Facebook Twitter

Σκέρτσος για υποψηφιότητα Μιθριδάτη: «Να χαρώ εγώ "μπρόοδο!"»

Την υποψηφιότητα του Μιθριδάτη με τον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε και ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, ο οποίος προχώρησε σε μια καυστική ανάρτηση στα social media, με τίτλο: «Να χαρώ εγώ «μπρόοδο»!».

Όπως σημειώνει μεταξύ άλλων, «για τον ΣΥΡΙΖΑ, αυτό που προέχει τελικά είναι ο άνευ ορίων και όρων στρατευμένος αντικυβερνητικός λόγος…ακόμη κι αν μαζί του ξεπλένονται οι δημόσιες επιθέσεις του "καλλιτέχνη" κατά γυναικών και ΛΟΑΤΚΙ+. Δεν θα πάρουμε».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Άκη Σκέρτσου:

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM
Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM