Νταϊάν Κρούγκερ: Θα αποκτούσα παιδί, με ή χωρίς σύντροφο

Νταϊάν Κρούγκερ Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Νταϊάν Κρούγκερ μίλησε για το πώς αποφάσισε ότι θέλει να γίνει μητέρα, κάτι που- εξομολογήθηκε- ήθελε να κάνει ανεξαρτήτως του αν είχε σύντροφο. 

«Δεν ξέρω, ίσως είναι αυτό που λένε για το “ρολόι” των γυναικών, ότι ξαφνικά χτυπά. Η αλήθεια είναι πως θα αποκτούσα παιδί, με ή χωρίς σύντροφο», δήλωσε η Νταϊάν Κρούγκερ μιλώντας σε podcast. 

Η ηθοποιός είναι μητέρα μιας τετράχρονης κόρης. Στη συνέντευξη περιέγραψε ότι άρχισε να αλλάζει γνώμη για το αν θέλει να αποκτήσει παιδί, όταν ήταν 35 χρονών. 

«Θυμάμαι ότι άρχισα να νιώθω έτσι περίπου στα 35. Σκεφτόμουν “Γιατί τα κάνω όλα αυτά; Γιατί τρέχω έτσι, προσπαθώντας να βγάλω χρήματα και να ζήσω αυτή τη ζωή;”. Εκείνη την εποχή ήμουν σε σοβαρή σχέση. Προσπαθήσαμε πολύ να αποκτήσουμε ένα παιδί, κάτι που δεν είχε αποτέλεσμα», δήλωσε. 

Νταϊάν Κρούγκερ: Σκέφτηκα «ας το κάνεις μόνη σου»

Όταν τελείωσε εκείνη η σχέση, η Νταϊάν Κρούγκερ άρχισε να σκέφτεται πως ίσως θα ήταν καλύτερο να γίνει μητέρα δίχως σύντροφο. 

«Και μετά, ήμουν single και σκέφτηκα “Ξέρεις κάτι; Ίσως είναι απλά πιο εύκολο να το κάνεις μόνη σου. Δεν χρειάζεται να πάρεις την άδεια κανενός για την εκπαίδευση ή για το πού θα ζήσεις. Ας το κάνεις μόνη σου”», ανέφερε η Νταϊάν Κρούγκερ. 

Την εποχή που εξερευνούσε τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να γίνει μητέρα δίχως σύντροφο, άρχισε να βγαίνει με τον Νόρμαν Ρίντους, συνέχισε η 46χρονη ηθοποιός. Σήμερα, οι δυο τους είναι αρραβωνιασμένοι και γονείς ενός κοριτσιού. 

«Η Νόβα ήρθε πραγματικά τη στιγμή που το περίμενα λιγότερο και το χρειαζόμουν περισσότερο στη ζωή μου. Είναι απολύτως το καλύτερο που έχει συμβεί σε εμένα, σε εμάς, στη ζωή μου», παραδέχθηκε η Νταϊάν Κρούγκερ. 
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Με παρέσυραν τα fake news»: Μητέρα πήγε τον 11χρονο γιο της σε ταραχές μετά το Σάουθπορτ και το μετάνιωσε πικρά

Διεθνή / «Με παρέσυραν τα fake news»: Μητέρα πήγε τον 11χρονο γιο της σε ταραχές μετά το Σάουθπορτ και το μετάνιωσε πικρά

Η παραπληροφόρηση, οι ρατσιστικές αφηγήσεις και οι υποκινούμενες θεωρίες συνωμοσίας είχαν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κλίμα σε πολλές βρετανικές πόλεις μετά τον φόνο τριών κοριτσιών στο Σάουθπορτ, γεγονός που κάποιοι συνδύασαν ψευδώς με το μεταναστευτικό
LIFO NEWSROOM
Ο Χάρι διαψεύδει ότι «έδωσε γροθιά στη μύτη» του πρίγκιπα Άντριου σε οικογενειακή συγκέντρωση

Διεθνή / Ο Χάρι διαψεύδει ότι «έδωσε γροθιά στη μύτη» του πρίγκιπα Άντριου σε οικογενειακή συγκέντρωση

Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να «νίκησε» τον Άντριου, ο οποίος έμεινε με ματωμένη μύτη πριν ο καβγάς διακοπεί από παριστάμενους, σύμφωνα με νέα «βασιλική» βιογραφία 
LIFO NEWSROOM
Η πείνα σκοτώνει στη Γάζα: Δεκάδες νεκροί ενώ αναζητούσαν τροφή

Διεθνή / Η πείνα σκοτώνει στη Γάζα: Δεκάδες νεκροί ενώ αναζητούσαν τροφή

27 νεκροί σε διανομή τροφίμων, 6 νεκροί από υποσιτισμό - Οργή για την επίσκεψη Ισραηλινού υπουργού στο τέμενος αλ-Άκσα - Συνολικά 119 νεκροί από ισραηλινούς πυροβολισμούς και επιδρομές το τελευταίο 24ωρο - 550 πρώην αξιωματούχοι του στρατού ζητούν κατάπαυση πυρός
LIFO NEWSROOM
Τα πιο όμορφα σαλιγκάρια του κόσμου απειλούνται: Μια επιστημονική μάχη ενάντια στον χρόνο

Περιβάλλον / Τα πιο όμορφα σαλιγκάρια του κόσμου απειλούνται: Μια επιστημονική μάχη ενάντια στον χρόνο

Τα απειλούμενα δενδρώδη σαλιγκάρια Polymita έχουν ζωντανά, πολύχρωμα και εντυπωσιακά σχέδια στα κοχύλια τους και γι' αυτό είναι περιζήτητα από παράνομους συλλέκτες
LIFO NEWSROOM