Ρούλα Πισπιρίγκου: Απορρίφθηκε το αίτημα για εξαίρεση την ανακρίτριας-Συνεχίζεται η απολογία

Ρούλα Πισπιρίγκου: Απορρίφθηκε το αίτημα για εξαίρεση την ανακρίτριας-Συνεχίζεται η απολογία Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Απέρριψε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών την αίτηση εξαίρεσης κατά της 35ης ανακρίτριας που υπέβαλλε χθες, μετά από πολύωρη απολογία που βρισκόταν σε εξέλιξη, η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η 34χρονη προσέφυγε κατά της δικαστικής λειτουργού ισχυριζόμενη ότι μεροληπτεί σε βάρος της, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. 

Μετά την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου η κατηγορούμενη θα μεταχθεί στα δικαστήρια για να ολοκληρωθεί η απολογία της για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, Μαλένας και Ίριδας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γραφείο εντοπισμού και κατάρριψης των fake news στον ΕΟΔΥ

Ελλάδα / Γραφείο εντοπισμού και κατάρριψης των fake news στον ΕΟΔΥ

Σε μια εποχή που το αντιεμβολιαστικό κίνημα θεριεύει, με ανησυχητικά μηνύματα να έρχονται από τις ΗΠΑ και την εμβολιαστική «κόπωση» από την πανδημία να αυξάνει τον σκεπτικισμό εντός και εκτός συνόρων, ο ΕΟΔΥ, με μια κίνηση ματ, δημιουργεί γραφείο γρήγορου εντοπισμού και κατάρριψης των παραπλανητικών ειδήσεων, μέσω της ανάδειξης της επιστημονικής αλήθειας.
LIFO NEWSROOM