ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.12.2022 | 12:32

...

Αρχές Σεπτέμβρη είχα πάει σε ένα μαγαζί για συνέντευξη για τη θέση της πωλήτριας. Στη συνέντευξη δεν είχε αρέσει στην υπεύθυνη ότι είχα καλές σπουδές γιατί αν θα έβρισκα κάτι πάνω στις σπουδές μου, σύμφωνα με τα λεγόμενα της, θα έφευγα και αυτή ήθελε κάτι μόνιμο, για χρόνια όπως είπε (εννοείται ο μισθός ήταν ο κατώτατος). Μπορω να πω ότι στεναχωρήθηκα γιατί είχα ανάγκη τη δουλειά και τα λεφτά. Σήμερα περνάω τυχαία απ' έξω από το μαγαζί και είχε χαρτί ότι κλείνουν. Μ αρέσει που ήθελε κάτι μόνιμο η κυρία.
10
 
 
 
 
σχόλια

Ε, καλά. Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ν' απαντάς εγκαίρως, τύπου "μωρέ ας βρω εγώ πρώτα δουλειά στο αντικείμενό μου, που να πληρώνει κιόλας καλύτερα από θέση πωλήτριας, και βλέπουμε άμα σας αφήσω." Αυτό που ζητάνε αφοσιωμένους καριερίστες σε τέτοιες θέσεις εργασίας, με ξεπερνάει. Να θες να της πεις, κυρία μου, μια δουλειά ψάχνουμε που να μας πληρώνει και να μας βγάζει από το σπίτι ίσαμε μην τρελαθούμε απομονωμένοι στην ανεργία· δεν ερχόμαστε με σκοπό να δουλέψουμε εδώ ως το τέλος της ζωής μας για να γράφει η ταφόπλακά μας "RIP καλύτερη βοηθέ πωλήτριας." Έλεος. Ελπίζω, τουλάχιστον, εσύ να βρήκες ή να βρεις σύντομα το δρόμο σου, μακάρι.

Τραγικό αυτό που σου είπε στη συνέντευξη.
Όποιος μιλάει με στοιχεία για σύγχρονο εργασιακό μεσαίωνα χαρακτηρίζεται οπισθοδρομικός, ότι δεν είναι με την ''ανάπτυξη'' κι αν τολμήσει κανείς να αναφερθεί σε εργασιακές συνθήκες παράλογες και πει πως η αγορά εργασίας είναι ζούγκλα λένε πως αυτά ανήκουν σε άλλες εποχές κι ότι είναι ''κόκκινες εμμονές''.
Το ποιοί όμως ονειροβατούν και παρουσιάζουν μια ψεύτικη παραπλανητική εικόνα και ποιοί είναι πραγματικά στο πλευρό των εργατών κι αγωνίζονται έμπρακτα για να αλλάξουν οι συνθήκες το γνωρίζουμε πολύ καλά.
Καλές γιορτές, εύχομαι να βρεις κάποια εργασία που να σε ικανοποιήσει.

Καθολου τραγικο.
Πολυ σωστα το εθεσε η κυρια στο συγκεκριμενο καταστημα.
Καποιος με σπουδες θα ψαξει εργασια στην οποια θα μπορεσει να ανελιχθει και αργοτερα ειναι φυσικο και επομενο να φυγει για να προχωρησει καπου καλυτερα.
Ειναι στανταρ πραγματα αυτα στην Αγγλια και στις χωρες του εξωτερικου.

Η κατάληξη της επιχείρησης ενδέχεται να μην έχει καμιά σχέση με το σενάριο που έχεις στο μυαλό σου. Αυτό, που κρίνετε και σχολιάζετε χωρίς να έχετε πλήρη εικόνα της κατάστασης είναι αστείο. Απροπό, μια χαρά το σκέφτηκε η κυρία και δεν σε πήρε, όσο και αν εσένα δεν σε συνέφερε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ