Πικάντικες αποκαλύψεις από την πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος: Η σειρά podcast που «βασανίζει» τη Σοφία της Ισπανίας

Δύσκολοι καιροί για εστεμμένους-Το πικάντικο podcast που βασανίζει την Σοφία της Ισπανίας Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Μια νοσηρή κατάσταση στο βασιλικό ισπανικό οίκο περιγράφει το γαλλικό εβδομαδιαίο πολιτικό και ειδησεογραφικό περιοδικό LePoint με τίτλο: «Σοφία της Ισπανίας: η μεγάλη εθνική ταπείνωση»

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του γαλλικού μέσου για περισσότερο από ένα μήνα, η σύζυγος του Χουάν Κάρλος αντιμετωπίζει τις «πικάντικες» αποκαλύψεις της Corinna, της πρώην ερωμένης του συζύγου της.

Η ιστορία ξεκινάει πίσω στο 2012 όταν η Ισπανία ανακάλυψε τις αποδράσεις και την απιστία του συζύγου της σε ένα σαφάρι ελέφαντα στη Μποτσουάνα με τη γερμανικής καταγωγής Δανή επιχειρηματία Corinna Larsen.

Δέκα χρόνια αργότερα, η πρώην ερωμένη του περιγράφει στο podcast Corinna y el Rey την προσωπική ζωή του πρώην βασιλιά. Αναπαράγεται στα Ισπανικά και στα Αγγλικά στην Apple και όπως λέει η LePoint έχει γίνει τόσο δημοφιλές όσο το The Crown πέρα ​​από τα Πυρηναία και κάθε νέο επεισόδιο καλύπτεται ευρέως από τα μέσα ενημέρωσης, από τον Τύπο μέχρι και από την πολύ σοβαρή εφημερίδα El Mundo .

Η συνταγή είναι αλάνθαστη και τα συστατικά δοκιμασμένα: έρωτας, προδοσία, κατασκοπεία, ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Όπως αναφέρει το γαλλικό μέσο, στο podcast καταγράφονται τα παρασκήνια της συνάντησης της Κορίννας με τον Χουαν Κάρλος, ο οποίος καταλήγει να την φιλοξενεί πολύ κοντά στο παλάτι. Επίσης, φέρεται να της προσφέρει ένα υπέροχο δαχτυλίδι, ενώ της εξηγεί ότι δεν μπορεί να χωρίσει με τη βασίλισσα Σοφία. Παράλληλα, περιγράφεται με ποιον τρόπο η Σοφία φτάνει στο σημείο να ανακαλύψει τη σχέση του συζύγου της.

Ήταν το 2006, κατά τη διάρκεια μιας τυχαίας επίσκεψης από την Corinna a la Zarzuela. Ο βασιλιάς ήθελε να της δείξει την κρεβατοκάμαρά του. Αλλά η επίσκεψη διακόπτεται απότομα: «Έγινε σε ένα δευτερόλεπτο, λέει η Corinna Larsen. Οι πόρτες άνοιξαν και ξαφνικά η βασίλισσα Σοφία μπήκε στο δωμάτιο, με το πρόσωπό της συνοφρυωμένο από θυμό. Χαιρέτησε τους καλεσμένους, με έδειξε και είπε: «Ξέρω ποια είστε!» Προφανώς ήθελα να εξαφανιστώ, να κρυφτώ κάτω από το χαλί.»

«Ήταν ο άντρας μου»

Σύμφωνα με αυτήν, η Σοφία της Ισπανίας «υπερασπιζόταν δημόσια το χώρο της», αλλά πιστεύει ότι η βασίλισσα θα μπορούσε να ήταν πιο διακριτική. «Δεν ήταν πολύ αξιοπρεπές, ούτε ήταν απαραίτητο», προσθέτοντας ότι η σκηνή ήταν και «δυσάρεστη και ντροπιαστική». Και δεν διστάζει να πει ότι ο Χουάν Κάρλος ήταν τρελά ερωτευμένος μαζί της, σαν να ταπεινώνει την επίτιμη βασίλισσα. «Ποτέ δεν ένιωσα τόσο παντρεμένη όσο με τον βασιλιά της Ισπανίας», λέει η Δανή. «Στην καρδιά μου, ήταν ο σύζυγός μου. Όταν οι άνθρωποι με συστήνουν ως ερωμένη, δεν είναι απλώς υποτιμητικό, δεν αντικατοπτρίζει το βάθος και το εύρος αυτής της σχέσης…»

Η Corinna προχωρά ακόμη παραπέρα και εξηγεί πώς η βασίλισσα Σοφία θα είχε αποφασίσει να την βλάψει κάνοντάς την να μοιάζει με «κλέφτρα συζύγων». Φτάνει μάλιστα στο σημείο να υποδηλώνει ότι η αντίπαλός της θα είχε οργανώσει μια συνωμοσία στα μέσα ενημέρωσης, με τη διαρροή των διάσημων φωτογραφιών του συζύγου κατά τη διάρκεια της προαναφερθείσης υπόθεσης της Μποτσουάνα.

Σύμφωνα με όσα επικαλείται το LePoint εκείνη την εποχή, ο Χουάν Κάρλος την είχε ήδη εγκαταλείψει για τα όμορφα μάτια άλλων γυναικών. Και το podcast απαριθμεί τη λίστα με εκείνες που έπεσαν στην αγκαλιά του: την ηθοποιό Μπάρμπαρα Ρέι, τη φωτογράφο Queca Campillo, την επιχειρηματία Sol Bacharach.

Απειλές και εκδίκηση

Η Δανή επιχειρηματίας ισχυρίζεται ότι μετά τον χωρισμό τους ο βασιλιάς είχε γίνει απειλητικός και την παρακολουθούσε στενά, απαιτώντας να του επιστρέψει δώρα, κοσμήματα και έργα τέχνης, και ειδικά τα 65 εκατομμύρια που της είχε καταβάλει ο μονάρχης σε λογαριασμό στις Μπαχάμες.

 Η πρώην ερωμένη μήνυσε τώρα τον Χουάν Κάρλος για παρενόχληση ενώπιον των βρετανικών δικαστηρίων, τα οποία μόλις επιβεβαίωσαν την ασυλία του επίτιμου βασιλιά μόνο σε γεγονότα πριν από το 2014, την ημερομηνία της παραίτησής του. Επομένως, η αντιπαράθεση δεν έχει τελειώσει και το podcast της Corinna είναι επίκαιρο.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Ινδία ένα εργαστήριο φτιάχνει ομοιώματα νεκρών για οικογένειες που πενθούν

Διεθνή / Στην Ινδία ένα εργαστήριο φτιάχνει ομοιώματα νεκρών για οικογένειες που πενθούν

Στην Κολκάτα της Ινδίας, το εργαστήριο του Subimal Das κατασκευάζει υπερρεαλιστικά ομοιώματα νεκρών σε φυσικό μέγεθος για οικογένειες που θέλουν να κρατήσουν ένα απτό ίχνος των αγαπημένων τους μέσα στο σπίτι.
THE LIFO TEAM
ΑΛΙ ΛΑΡΙΤΖΑΝΙ ΘΑΝΑΤΟΣ

Διεθνή / Ο θάνατος του Αλί Λαριτζανί βαθαίνει την κρίση στον πυρήνα της ηγεσίας του Ιράν

Ο θάνατος του δεν αποτελεί απλώς την απώλεια ενός ακόμη αξιωματούχου, αλλά έναν παράγοντα που βαθαίνει την κρίση στην ηγεσία του Ιράν, με πιθανές συνέπειες τόσο για την πορεία του πολέμου όσο και για τη συνολική σταθερότητα της χώρας
THE LIFO TEAM
Άντριου: «Θέλει να υποκλινόμαστε» - Οι πιο προκλητικές απαιτήσεις του κατά τη μετακόμιση

Διεθνή / Άντριου: «Θέλει να υποκλινόμαστε» - Οι πιο προκλητικές απαιτήσεις του κατά τη μετακόμιση

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η συμπεριφορά του ενισχύει την εικόνα ενός ανθρώπου που δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα, συνεχίζοντας να λειτουργεί με βάση τα προνόμια του παρελθόντος
THE LIFO TEAM
ΑΛΙ ΛΑΡΙΤΖΑΝΙ ΘΑΝΑΤΟΣ

Διεθνή / Γιατί ο θάνατος του Αλί Λαριτζανί μπορεί να είναι μεγαλύτερο πλήγμα από του Αλί Χαμενεΐ;

Η εξόντωση του Αλί Λαριτζανί δεν αφαιρεί απλώς μια ισχυρή προσωπικότητα από το ιρανικό σύστημα εξουσίας, αλλά απειλεί να διαταράξει τις εύθραυστες ισορροπίες μεταξύ στρατού, πολιτικής και διπλωματίας
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑ ΡΟΜΠΕΡΤ ΚΕΝΕΝΤΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Διεθνή / ΗΠΑ: Δικαστής ακυρώνει τα σχέδια του Ρόμπερτ Κένεντι Τζ. για αλλαγές στο πρόγραμμα παιδικών εμβολίων

Δικαστής μπλόκαρε τις αλλαγές του Αμερικανού υπουργού Υγείας στο πρόγραμμα παιδικών εμβολιασμών, αναστέλλοντας παράλληλα τους διορισμούς του σε συμβουλευτική επιτροπή, σε μια απόφαση που χαρακτηρίζεται σημαντική για την προστασία της δημόσιας υγείας και ειδικά των παιδιών
THE LIFO TEAM
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ CHELSEA ΡΟΜΑΝ ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ

Διεθνή / Το Ηνωμένο Βασίλειο ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά κατά του Ρόμαν Αμπράμοβιτς για τα έσοδα από την πώληση της Chelsea

Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος κατηγορείται ότι έχασε την «τελευταία ευκαιρία» να διαθέσει τα χρήματα για να βοηθήσει τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία
THE LIFO TEAM