Καιρός: Θερμή εισβολή και μετά χιόνια – Τι δείχνουν τα προγνωστικά μοντέλα του Σάκη Αρναούτογλου

Καιρός: Θερμή εισβολή και μετά χιόνια – Τι δείχνουν τα προγνωστικά μοντέλα του Σάκη Αρναούτογλου Facebook Twitter
0

«Θερμή εισβολή» στη χώρα το διάστημα μεταξύ 14 - 21 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του μετεωρολόγου Σάκης Αρναούτογλου

«Η αναλογική μηνιαία πειραματική εκτίμηση για τον μήνα Δεκέμβρη 2022, όχι μόνο καλά κρατεί (καθώς εκτός από κατά τόπους αισθητή πτώση της θερμοκρασίας στις 13-14 Δεκεμβρίου), δείχνει τώρα να επιβεβαιώνεται και για το διάστημα 14-21 Δεκεμβρίου, όπου το σύνολο των παγκόσμιων προγνωστικών μοντέλων συμφωνούν πλέον ότι αυτή τη φορά βαδίζουμε σε μια "θερμή εισβολή" (πορτοκαλί χρώματα πάνω από την περιοχή μας) για το παραπάνω χρονικό διάστημα!» αναφέρει, χαρακτηριστικά, σε ανάρτησή του στο Facebook.

Παράλληλα, αναφέρει πως το τρίτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου θα έχουμε χιόνια, χωρίς να διευκρινίσει το πού. Εξηγεί, ωστόσο, πως πρόκειται για «πειραματική εκτίμηση» που απομένει να επαληθευτεί. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΚΟΥΒΕΙΤ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Ιράν: Οι ΗΠΑ διαψεύδουν τους Φρουρούς της Επανάστασης για το χτύπημα στο Κουβέιτ

Το σώμα των Φρουρών υποστήριξε ότι η επίθεση στο αεροδρόμιο του Κουβέιτ οφειλόταν σε δυσλειτουργία του πυραυλικού συστήματος Patriot - «Το Ιράν χτύπησε το αεροδρόμιο με drones σε μια σκόπιμη επίθεση», λέει η Centcom
THE LIFO TEAM