Κόστα Ρίκα: Συνετρίβη μικρό αεροσκάφος- Επέβαινε Γερμανός εκατομμυριούχος με την οικογένειά του

Κόστα Ρίκα: Συνετρίβη μικρό αεροσκάφος- Επέβαινε Γερμανός εκατομμυριούχος με την οικογένειά του Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Συνετρίβη ανοιχτά των ακτών της Κόστα Ρίκα ένα μικρό αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν έξι άτομα, ανάμεσα στους οποίους εκτιμάται ότι ήταν ο Γερμανός εκατομμυριούχος, ο Ράινερ Σάλερ, γνωστός για τις αλυσίδες γυμναστηρίων του. 

Στο σχέδιο πτήσης που είχε κατατεθεί το όνομα του Ράινερ Σάλερ ήταν ανάμεσα σε εκείνα των επιβατών, όπως και ενός ακόμη ατόμου με το ίδιο επίθετο. Εκτιμάται πως στο αεροπλάνο επέβαινε ο 53χρονος επιχειρηματίας και η οικογένειά του. Μαζί του ήταν η σύντροφός του, Κριστιάνε Σικόρσκι και τα δύο τους παιδιά, σύμφωνα με την Bild. 

Οι πέντε επιβάτες του αεροσκάφους ήταν Γερμανοί- πέρα από τον Σάλερ μια 44χρονη, ένας 40χρονος και δύο ανήλικοι- και ο 66χρονος πιλότος Ελβετός, δήλωσε ο υπουργός Ασφαλείας της Κόστα Ρίκα, Χόρχε Τόρες. 

Το αεροσκάφος χάθηκε από τα ραντάρ την Παρασκευή και σήμερα οι αρχές εντόπισαν συντρίμμια του στη θάλασσα, σε απόσταση περίπου 28 χιλιομέτρων ανοιχτά του αεροδρομίου Λίμον. 

Ακόμη δεν έχει εντοπιστεί κάποια σορός, δήλωσε ο Μάρτιν Αρίας, υφυπουργός Ασφαλείας της Κόστα Ρίκα. «Εντοπίστηκαν συντρίμμια που δείχνουν ότι πρόκειται για το αεροσκάφος. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε εντοπίσει κανέναν, νεκρό ή ζωντανό», ανέφερε. 

Κόστα Ρίκα: Συνετρίβη μικρό αεροσκάφος- Επέβαινε Γερμανός εκατομμυριούχος με την οικογένειά του Facebook Twitter
Φωτ.: EPA

Το αεροσκάφος ήταν ένα Piaggio P180 Avanti εννέα θέσεων. Εξαφανίστηκε από τα ραντάρ ενώ κατευθυνόταν προς το Λίμον, ενώ είχε απογειωθεί από το Μεξικό. 

«Περίπου στις 18:00 λάβαμε ειδοποίηση για πτήση από το Μεξικό προς το αεροδρόμιο Λίμον, που μετέφερε πέντε Γερμανούς επιβάτες», δήλωσε ο υπουργός Ασφαλείας. Αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση έρευνας, η οποία σταμάτησε προσωρινά, εξαιτίας της κακοκαιρίας. 

O Ράινερ Σάλερ ήταν ο ιδρυτής, ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος του RSG Group, ενός ομίλου 21 brands γυμναστηρίων και μόδας που έχει παρουσία σε 48 χώρες και απασχολεί 41.000 εργαζομένους.  

Με πληροφορίες από AP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ονδούρα και Ουγκάντα συμφώνησαν με Τραμπ να δεχτούν μετανάστες που απελαύνονται από ΗΠΑ

Διεθνή / Ονδούρα και Ουγκάντα συμφώνησαν με Τραμπ να δεχτούν μετανάστες που απελαύνονται από ΗΠΑ

Οι ΗΠΑ κλείνουν συμφωνίες με Ουγκάντα και Ονδούρα για την επαναπροώθηση μεταναστών, ενώ οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων προειδοποιούν για κινδύνους και παραβίαση διεθνούς δικαίου
LIFO NEWSROOM
Πολωνία: Πολίτες επιλέγουν καλοκαιρινή στρατιωτική εκπαίδευση υπό τον φόβο του Πούτιν

Διεθνή / Πολωνία: Πολίτες επιλέγουν καλοκαιρινή στρατιωτική εκπαίδευση υπό τον φόβο του Πούτιν

Στην Πολωνία, πολίτες συμμετέχουν σε στρατιωτικά καλοκαιρινά camps και εθελοντικά προγράμματα για να ενισχύσουν τις ένοπλες δυνάμεις, καθώς η κυβέρνηση σχεδιάζει την αύξηση του στρατού απέναντι σε ρωσική απειλή
LIFO NEWSROOM
Σάλος στην Τσεχία: Bουλευτής του Μπάμπις ήθελε να προσλάβει δολοφόνο για τον σκύλο της συντρόφου του πρώην της

Διεθνή / Τσεχία: Bουλευτής του Μπάμπις ήθελε να προσλάβει δολοφόνο για τον σκύλο της συντρόφου του πρώην της

Ο Τσέχος πολιτικός Αντρέι Μπάμπις αντιδρά σε σκάνδαλο βουλευτού που φέρεται να σχεδίαζε να σκοτώσει τον σκύλο της νέας συντρόφου του πρώην συζύγου της, χρησιμοποιώντας δημόσια εμφάνιση με σκύλους για να κερδίσει τις εκλογές
LIFO NEWSROOM
Η μάχη της Συρίας κατά του Captagon: Η πτώση της αυτοκρατορίας ναρκωτικών του Ασάντ

Διεθνή / Η μάχη της Συρίας κατά του Captagon: Η πτώση της αυτοκρατορίας ναρκωτικών του Άσαντ

Από την πλημμύρα του Captagon υπό τον Άσαντ έως τον πόλεμο κατά των ναρκωτικών του νέου προέδρου Σάραα – η Συρία προσπαθεί να ξεριζώσει το εμπόριο που έχει στοιχειώσει τη χώρα για δεκαετίες
LIFO NEWSROOM
Πρίγκιπας Ουίλιαμ: H Μέγκαν Μαρκλ είναι ο κύριος λόγος που οι σχέσεις με τον αδελφό του είναι ανύπαρκτες

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: H Μέγκαν Μαρκλ είναι ο κύριος λόγος που οι σχέσεις με τον αδελφό του είναι ανύπαρκτες

Ειδικοί στα θέματα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας αναλύουν την κατάσταση - «Το ρήγμα είναι βαθύ, δεν πρόκειται να υπάρξει αλλαγή αν δεν κάνει την πρώτη κίνηση ο πρίγκιπας Χάρι και ζητήσει συγγνώμη»
LIFO NEWSROOM