Συναγερμός στα Χανιά: Άνδρας βρέθηκε νεκρός με κομμένο λαιμό από αλυσοπρίονο σε χωράφι

Χανιά: Εντοπίστηκε άνδρας νεκρός σε χωράφι - Με κομμένο λαιμό πιθανώς από αλυσοπρίονο Facebook Twitter
0

Νεκρός σε χωράφι, σε δύσβατη αγροτική περιοχή του Βουτά Σελίνου της ΠΕ Χανίων, εντοπίστηκε σήμερα ένας άνδρας, πιθανότατα αλβανικής καταγωγής.

Ο άνδρας έφερε βαθύ τραύμα στον λαιμό, το οποίο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, προήλθε από αλυσοπρίονο.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί προκειμένου να εξετάσουν τις ακριβείς συνθήκες και τα αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του flashnews.gr, η εικόνα του πτώματος ήταν σοκαριστική, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για άνδρα στα 35 του. 

Οι αρχές βρίσκονται εν αναμονή της νεκροψίας-νεκροτομής που αναμένεται να ρίξει φως στις συνθήκες θανάτου. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει πως δόθηκαν στον τραγουδιστή σημαντικά ποσά για οικιακή βοηθό, έξοδα διαβίωσης, φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο και για αγορές ρούχων αξίας περίπου 40.000 ευρώ
THE LIFO TEAM