Κακοκαιρία -Αττική: Έκλεισαν Ποσειδώνος και Βουλιαγμένης

Κακοκαιρία -Αττική: Έκλεισαν Ποσειδώνος και Βουλιαγμένης- Κλειστή και η Πειραιώς Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Η σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την Αττική προκάλεσε προβλήματα στου δρόμους με κεντρικές αρτηρίες να έχουν κλείσει.

Οι δρόμοι της Αθήνας έχουν μετατραπεί σε ποτάμια από την έντονη βροχόπτωση με αποτέλεσμα μετά την Πειραιώς να έχει κλείσει η. Λεωφόρος Ποσειδώνος και η Βουλιαγμένης.

Αναλυτικότερα τα σημεία όπου έχουν κλείσει είναι:

  • Στη λεωφόρο Ποσειδώνος έχει διακοπεί η κυκλοφορία από το ύψος της πλατείας Κρήτης στο ρεύμα προς Βούλα.
  • Στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία από το ύψος της Πρίγκιπος Πέτρου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Βούλα.

Λόγω συσσώρευσης υδάτων διακόπηκε, νωρίτερα, η κυκλοφορία στην οδό Πειραιώς από το ύψος της Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα προς Πειραιά και από το ύψος της οδού Χαμοστέρνας στο ρεύμα προς Αθήνα.

Λίγο μετά τις 19:00 αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Πειραιώς.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιλοτικό πρόγραμμα για την τεχνητή νοημοσύνη στα σχολεία με τη συμβολή του Ιδρύματος Ωνάση

Ελλάδα / Πιλοτικό πρόγραμμα για την τεχνητή νοημοσύνη στα σχολεία με τη συμβολή του Ιδρύματος Ωνάση

Ο πρωθυπουργός τόνισε τον μετασχηματιστικό ρόλο της τεχνητής νοημοσύνης στην εκπαίδευση, υπογραμμίζοντας ότι μπορεί να ενισχύσει το έργο των εκπαιδευτικών και να προσφέρει στους μαθητές νέους τρόπους μάθησης
LIFO NEWSROOM