Ο Άντονι Κάριγκαν για την αλωπεκία: Μου έλεγαν πως θα έχανα ρόλους, όμως με ατσάλωσε, με έκανε καλύτερο ηθοποιό

Ο Άντονι Κάριγκαν για την αλωπεκία: Μου έλεγαν πως θα έχανα ρόλους, όμως με ατσάλωσε, με έκανε καλύτερο ηθοποιό Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Ο Άντονι Κάριγκαν (Anthony Carrigan) λέει ότι η αλωπεκία, κόντρα στις δυσοίωνες προβλέψεις και τον κίνδυνο απομόνωσης στη βιομηχανία του θεάματος, τον έχει κάνει καλύτερο ηθοποιό.

Ο ηθοποιός -που υποδύεται τον NoHo Hank στην κωμωδία του HBO «Barry»- άρχισε να χάνει τα μαλλιά στα 20 του. Όταν έφτασε τα 30, έπρεπε να φορέσει ψεύτικες βλεφαρίδες και περούκες για να υποδυθεί τον χαρακτήρα του στο «The Forgotten».

Μιλώντας στο Page Six, ο Κάριγκαν ανέφερε ότι «πολλοί του είπα πως δε θα έπαιρνε πλέον ρόλους» λόγω της τριχόπτωσης του.

«Μου είπαν ότι δεν ήμουν πια ελκυστικός», θυμάται ο 42χρονος ηθοποιός. «Μου είπαν ότι δεν θα κλείσω ρόλους. Ήταν κάτι που φοβόμουν τόσο πολύ να ακούω από μικρός».

Αλλά οι αρνητικές αυτές προειδοποιήσεις και απειλές τού ατσάλωσαν τη θέληση, οδηγώντας τον να ακολουθήσει τους ρόλους που ήθελε πραγματικά.

«Μου έδωσε το πάθος και άναψε τη φωτιά για να τους αποδείξω ότι έκαναν λάθος», εξήγησε. «Και ουσιαστικά αυτό έκανα».

Ο ηθοποιός σημείωσε ότι η αλωπεκία τον έχει κάνει καλύτερο ηθοποιό επειδή τώρα αγκαλιάζει τη «μοναδικότητα» του.

Και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι ότι αυτές τις ημέρες όλοι προσπαθούν να συμμορφωθούν με κάποιον τρόπο και νιώθω τι κάνει τους ανθρώπους ξεχωριστούς. Από εκεί προέρχονται τα ενδιαφέροντα πράγματα. Από εκεί προέρχονται πολύ ενδιαφέρουσες παραστάσεις».

Και ξεκάθαρα, οι προσπάθειες του Κάριγκαν απέδωσαν καρπούς καθώς σημείωσε την «συντριπτική» αγάπη που λαμβάνει, ενώ παίζει τον NoHo Hank, έναν γκέι Τσετσένο μαφιόζο με χρυσή καρδιά.

«Μόνο το πλήθος των ανθρώπων που με πλησιάζουν και μου μιλάνε ή εκφράζουν το θαυμασμό τους… πραγματικά με κάνει να νιώθω ότι είμαι μέρος ενός πολύ ιδιαίτερου πράγματος», εξήγησε. «Και πραγματικά προσπαθώ να μην θεωρώ τίποτα δεδομένο».

Και ενώ παραδέχεται ότι του έχουν προσφερθεί πολλοί ρόλοι γκάνγκστερ από την επιτυχία του «Barry», ελπίζει να δείξει στο Χόλιγουντ ότι είναι ικανός για πολλά περισσότερα.

«Όλοι είναι σαν να βάζουν το μυαλό τους σε μία διαδρομή», είπε. «Μου αρέσει να παίζω τους κακούς, είναι τόσο διασκεδαστικό. Αλλά προφανώς, ναι, υπάρχουν τόσοι περισσότεροι ρόλοι εκεί έξω και τόσοι περισσότεροι που μπορώ να κάνω».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τομ Κρουζ: Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Ουίλιαμ στην πρεμιέρα του «Digger» — Οι κριτικοί διχάζονται

Πολιτισμός / Tομ Κρουζ: Με Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπα Ουίλιαμ η πρεμιέρα του «Digger»

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έδωσαν το «παρών» στην παγκόσμια πρεμιέρα του «Digger», ενώ η μεγάλη επιστροφή του Τομ Κρουζ μακριά από το σινεμά δράσης έχει ήδη χωρίσει τους κριτικούς στα δύο.
THE LIFO TEAM
Το χαμένο USS Enterprise της αρχικής σειράς Star Trek βρέθηκε στο eBay και τώρα πάει στο MIT

Πολιτισμός / Βρέθηκε το χαμένο USS Enterprise του Star Trek και από τις 30 Σεπτεμβρίου θα εκτίθεται στο MIT

Το αυθεντικό μοντέλο που εμφανίστηκε στο πιλοτικό επεισόδιο και στους τίτλους αρχής του Star Trek θεωρούνταν χαμένο για περίπου 45 χρόνια. Από τις 30 Σεπτεμβρίου θα εκτίθεται στο MIT Museum, στη χρονιά που συμπληρώνονται 60 χρόνια από την πρεμιέρα της σειράς.
THE LIFO TEAM
Από τη Λημνία γη στα γιγαντιαία μπλίστερ: Το ελληνικό ίχνος σε έκθεση στο Μπρούκλιν

Πολιτισμός / Λημνία γη: Ο αρχαίος θεραπευτικός πηλός γίνεται έργο τέχνης στη Νέα Υόρκη

Ο αρχαίος θεραπευτικός πηλός της Λήμνου βρίσκεται πίσω από τη σειρά Pharmakon της Marina Pinsky, που παρουσιάζεται στην έκθεση Sentient Earth. Η καλλιτέχνις τον συνδέει με τη σύγχρονη φαρμακοβιομηχανία, τη μαζική παραγωγή και τα απόβλητα.
THE LIFO TEAM
Σαντιάγκο Σιέρα: Στο Λονδίνο διαβάζονται αδιάκοπα ονόματα Παλαιστινίων νεκρών από το 1948

Πολιτισμός / Σαντιάγκο Σιέρα: Στο Λονδίνο διαβάζονται αδιάκοπα ονόματα Παλαιστινίων νεκρών από το 1948

Στη νέα περφόρμανς του Σαντιάγκο Σιέρα στο Λονδίνο, αραβόφωνοι αναγνώστες εκφωνούν συνεχώς τα ονόματα ενός καταλόγου που καλύπτει 78 χρόνια. Το έργο μεταδίδεται παράλληλα σε 24ωρο livestream.
THE LIFO TEAM
Booker 2026: Αυτά είναι τα έξι βιβλία της βραχείας λίστας

Πολιτισμός / Booker 2026: Αυτά είναι τα έξι βιβλία της βραχείας λίστας

Δύο προηγούμενοι νικητές, η βραβευμένη με Πούλιτζερ Ελίζαμπεθ Στράουτ, ο 81χρονος Μ. Τζον Χάρισον και η μοναδική πρωτοεμφανιζόμενη μυθιστοριογράφος της εξάδας, Ρεμπέκα Πέρι, βρίσκονται στη βραχεία λίστα του Booker 2026.
THE LIFO TEAM
«Ο πατέρας όλων μας»: Η έκθεση που δείχνει γιατί κανείς δεν κατάφερε να ξεφύγει από τον Σεζάν

Πολιτισμός / «Ο πατέρας όλων μας»: Η έκθεση που δείχνει γιατί κανείς δεν κατάφερε να ξεφύγει από τον Σεζάν

Η πρώτη μεγάλη παρισινή έκθεση του ζωγράφου από το 1995 βάζει τα έργα του απέναντι σε Πικάσο, Ματίς, Μόντριαν, Μίτσελ, Γουόρχολ, Τίλμανς και Ντόιγκ όχι για να μετρήσει επιρροές αλλά για να δει τι έκανε κάθε γενιά με την κληρονομιά του.
THE LIFO TEAM