«John Wick 4»: Κυκλοφόρησε το πρώτο «εκρηκτικό» teaser της ταινίας

«John Wick 4»: Κυκλοφόρησε το πρώτο εκρηκτικό teaser τρέιλερ της ταινίας Facebook Twitter
Φωτ.: Youtube
0

Κυκλοφόρησε ένα πρώτο teaser τρέιλερ για τη νέα πολυαναμενόμενη συνέχεια του «John Wick 4».

Εκρηκτικό και γεμάτο δράση, το τρέιλερ κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια του San Diego Comic Con και θέτει ένα σημαντικό ερώτημα για τον Wick που προσπαθεί να αφήσει πίσω τον κόσμο των δολοφονιών.

«Έχεις σκεφτεί πού τελειώνει αυτό;»

Το teaser, με τίτλο «Sneak Peek», δείχνει τον πρωταγωνιστή Κιάνου Ριβς να έρχεται αντιμέτωπος με νέους κακούς όπως ο Donnie Yen και ο Bill Skarsgård. Μεταξύ άλλων θα βρεθεί ανάμεσα σε ανθρωποκυνηγητά με αυτοκίνητα, ξιφομαχίες και απέναντι στον Laurence Fishburne.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου 2023, όπως αποκαλύφθηκε μαζί με την κυκλοφορία του τρέιλερ ενώ παραμένει μυστήριο αν η τέταρτη ταινία θα έχει κάτι παραπάνω από το όνομα του «John Wick» για τίτλο.

Το John Wick 4 φέρει τη σκηνοθετική σφραγίδα του Chad Stahelski ενώ την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Basil Iwanyk και Erica Lee. Ο Κιάνου Ριβς και η Louise Rosner είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

Υπάρχουν πολλά spin-offs του John Wick επί του παρόντος στα σκαριά, συμπεριλαμβανομένης της τηλεοπτικής σειράς The Continental με πρωταγωνιστές τον Μελ Γκίμπσον.

Η Ana de Armas κλήθηκε επίσης να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην spin-off ταινία Ballerina, για μια νεαρή γυναίκα δολοφόνο που εκδικείται εκείνους που  σκότωσαν την οικογένειά της.

Με πληροφορίες του NME

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΛΥΚΑΙΝΑ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ ΜΑΜΝΤΑΝΙ

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Βραβεύθηκε με τη «Λύκαινα του Καπιτωλίου» - «Με τον Μαμντάνι, να ξαναπάρουμε πίσω τη χώρα μας»

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα λιτό τρόπο, σε ένδειξη σεβασμού προς τον θάνατο εργάτη εξαιτίας της κατάρρευσης μέρους του «Πύργου των Κόμηδων»
LIFO NEWSROOM
Η Ελβετία προτείνει επίσημα τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Πολιτισμός / Η Ελβετία προτείνει τον λαρυγγισμό ως υποψήφιο για ένταξη στον Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO

Η Ελβετία έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες — γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ρομανσικά — αλλά, όπως λέει η καθηγήτρια Nadja Räss, θα έπρεπε να αναγνωριστεί και μια πέμπτη: ο λαρυγγισμός
LIFO NEWSROOM
«Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Πολιτισμός / «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπουραζάνα

Με την έμμετρη, αιχμηρή κωμωδία του Μολιέρου «Ο Μισάνθρωπος» θ’ αναμετρηθεί τη χειμερινή σεζόν η ομάδα Aether, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Μπουραζάνα. Τη μετάφραση υπογράφει η Θεοδώρα Τσάμη, η οποία κρατά και τον ρόλο της Αρσινόης.
LIFO NEWSROOM
Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Πολιτισμός / Λάνθιμος και ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο από την Παλαιστίνη από αύριο στα σινεμά

Η «Bugonia», καθώς και η νοτιοκορεατική ταινία στην οποία βασίστηκε, το νέο πρωταγωνιστικό όχημα της Σίντνεϊ Σουίνι και το σοκαριστικό «Put your Soul on your Hand and walk», που οδήγησε στη δολοφονία της φωτορεπόρτερ Φάτμα Χασόνα από τον ισραηλινό στρατό, ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη σε UNESCO για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα: «Καλώ όλα τα κράτη-μέλη να στηρίξουν το αίτημα της Ελλάδας»

«Πιστεύουμε ακράδαντα πως τα Γλυπτά πρέπει να επανενωθούν στη γενέτειρά τους», τόνισε η υπουργός Πολιτισμού στη Γενική Συνέλευση του οργανισμού
LIFO NEWSROOM