Άνδρας με ρόπαλο εισέβαλε στο κτίριο της ΕΡΤ

Το κτίριο της ΕΡΤ Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Συναγερμός σήμανε στην ΕΡΤ το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν εισέβαλε στο κτίριο της δημόσιας τηλεόρασης ένας άνδρας με ρόπαλο. 

Αρχικά, ο άνδρας εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στον προαύλιο χώρο του Ραδιομεγάρου στην Αγία Παρασκευή, σπάζοντας την προστατευτική μπάρα. Αργότερα η δημόσια τηλεόραση έκανε γνωστό ότι επρόκειτο για εξωτερικό συνεργάτη της ΕΡΤ.

Στη συνέχεια πεζή- και σε έξαλλη κατάσταση σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση- μπήκε στο κτίριο κραδαίνοντας ένα ρόπαλο και έφτασε έως τον χώρο της υποδοχής, δίχως να προκαλέσει υλικές ζημιές. 

Στο σημείο εκλήθη η αστυνομία και έφτασε στο Ραδιομέγαρο ομάδα ΔΙΑΣ, η οποία ακινητοποίησε και συνέλαβε τον εισβολέα. 

Πάντως το συμβάν δεν επηρέασε το πρόγραμμα της ΕΡΤ, καθώς το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων μεταδόθηκε κανονικά.  

«Ατυχές περιστατικό με αίσιο τέλος» 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΡΤ έκανε λόγο για ένα ατυχές περιστατικό με αίσιο τέλος. 

Ο εισβολέας ήταν εξωτερικός συνεργάτης της ΕΡΤ, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Λίγα λεπτά αφού έπεσε με το αυτοκίνητό του στην μπάρα, η ασφάλεια τον ακινητοποίησε και στη συνέχεια η αστυνομία τον οδήγησε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. 

Η δημόσια τηλεόραση δεν επιθυμεί να δοθεί συνέχεια στο ατυχές περιστατικό, καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΡΤ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Αίσιο τέλος είχε ένα ατυχές περιστατικό που συνέβη το μεσημέρι στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής όταν εξωτερικός συνεργάτης της ΕΡΤ εισέβαλε στο κτίριο κρατώντας ένα ρόπαλο, έχοντας προηγουμένως προσκρούσει με το αυτοκίνητό του στην μπάρα που υπάρχει περίπου 50 μέτρα από την κεντρική πύλη. Η ασφάλεια της ΕΡΤ αντελήφθη αμέσως ότι ο νεαρός δεν λειτουργούσε με πλήρη συνείδηση των πράξεων του και ύστερα από λίγα λεπτά τον ακινητοποίησε, έχοντας καλέσει ήδη την αστυνομία η οποία τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής. Η Ασφάλεια της ΕΡΤ κλήθηκε να καταθέσει τα ακριβή περιστατικά, ενώ είναι αυτονόητο ότι η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση δεν επιθυμεί να δοθεί συνέχεια στο ατυχές αυτό περιστατικό».

 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

YouTube: Τέλος η σελίδα «Trending» μετά από 10 χρόνια – Τι νέο έρχεται

TV & Media / YouTube: Τέλος η σελίδα «Trending» μετά από 10 χρόνια – Τι νέο έρχεται

Το YouTube διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να προτείνει προσωποποιημένα βίντεο στους χρήστες και να παρέχει στους δημιουργούς εργαλεία που τους βοηθούν να κατανοούν τι είναι δημοφιλές στο κοινό τους
LIFO NEWSROOM
Ο IShowSpeed κάνει live με τον Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια – Ξανά στην Αθήνα ο διάσημος YouTuber

TV & Media / Ο IShowSpeed κάνει live με τον Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια – Ξανά στην Αθήνα ο διάσημος YouTuber

Ζωντανά από την Αθήνα μεταδίδει αυτή την ώρα ο διάσημος Αμερικανός YouTuber IShowSpeed, παρέα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, σε ένα νέο IRL stream που έχει ήδη προκαλέσει φρενίτιδα στο διαδίκτυο
LIFO NEWSROOM
Ο μισός πλανήτης βλέπει anime στο Netflix – Ανακοινώθηκε νέα μεγάλη λίστα τίτλων

TV & Media / Ο μισός πλανήτης βλέπει anime στο Netflix - Ανακοινώθηκε νέα μεγάλη λίστα τίτλων

Πάνω από 150 εκατομμύρια νοικοκυριά παρακολουθούν anime στην πλατφόρμα – Τριπλασιασμός θεάσεων τα τελευταία πέντε χρόνια, με κορυφαίους τίτλους όπως τα «Sakamoto Days», «Cyberpunk: Edgerunners 2» και «My Melody & Kuromi» να επανέρχονται
LIFO NEWSROOM
James Gunn: Ο Σούπερμαν είναι η ιστορία της Αμερικής, ένας μετανάστης που ήρθε από αλλού

TV & Media / James Gunn: Ο Σούπερμαν είναι η ιστορία της Αμερικής, ένας μετανάστης που ήρθε από αλλού

«Ναι, είναι πολιτική», τονίζει ο σκηνοθέτης αναλύοντας το όραμά του για τη νέα ταινία Σούπερμαν και συμπληρώνει: «Η βασική ανθρώπινη καλοσύνη είναι μια αξία και είναι κάτι που έχουμε χάσει»
LIFO NEWSROOM