Στέλιος Ρόκκος για το φιλί στον Γεωργίου: «Eγώ δεν μεγάλωσα τα παιδιά μου να μισούν τη διαφορετικότητα, ντρέπομαι με όσα ακούω»

Στέλιος Ρόκκος για το φιλί στον Γεωργίου: «Έχω δε μεγάλωσα τα παιδιά μου να μισούν τη διαφορετικότητα, ντρέπομαι με όσα ακούω» Facebook Twitter
0

Για το φιλί που αντάλλαξε στο «X-Factor» με τον Αντρέα Γεωργίου κατά την είσοδό του στο σώου, μίλησε ο Στέλιος Ρόκκος στην πρωινή εκπομπή του Mega, αναφερόμενος και στις αντιδράσεις που προκάλεσε. 

Αρχικά, ο ίδιος αστειεύτηκε πως «το πρόβλημα δεν είναι ότι συζητάμε το 2022 για το φιλί, το πρόβλημα είναι ότι μου έστειλε μήνυμα ο Αντρέας Γεωργίου και μου είπε ότι έχει καθυστέρηση, γιατί κι εγώ είμαι καρπερός». 

Στη συνέχεια, ωστόσο, σε σοβαρό ύφος διεμήνυσε αφενός το φιλί στο στόμα δε δόθηκε επίτηδες, αφετέρου και να δινόταν, ο ίδιος έχει μάθει τα παιδιά του να μη μισούν τη διαφορετικότητα. 

«Σε αυτή την άτυχη στιγμή έχουμε βρεθεί όλοι μας. Εγώ πάντως έχω βρεθεί πολλές φορές. Δηλαδή θες να πας να χαιρετήσεις, να διπλοφιλήσεις κάποιον φίλο σου και την ώρα που πας να τον φιλήσεις στο μάγουλο, εκείνος γυρνάει σε λάθος χρόνο και συμβαίνει αυτό», ανέφερε. 

Και κατέληξε: «Κάποιοι το θεώρησαν ομοφυλοφιλικό κι απρεπές. Ένας παπάς θέλει να μας κάνει μήνυση, γιατί το είδαν τα παιδιά του. Αυτός πρέπει να δώσει εξηγήσεις στα παιδιά του. Εγώ τα δικά μου τα παιδιά δεν τα έχω μεγαλώσει να μισούν ούτε τη διαφορετικότητα, ούτε το χρώμα, ούτε τις πολιτικές πεποιθήσεις του άλλου. Ας ηρεμήσουμε, λοιπόν. Με κάνει και ντρέπομαι αυτό το πράγμα, που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Στενοχωριέμαι για αυτούς που τους πείραξε». 

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurovision 2026 - Α' Ημιτελικός: Οι LELEK εντυπωσίασαν με την ethno pop εμφάνιση και το «Andromeda»

TV & Media / Eurovision 2026 - Α' Ημιτελικός: Οι LELEK εντυπωσίασαν με την ethno pop εμφάνιση και το «Andromeda»

Το «Andromeda» συγκαταλέγεται ήδη ανάμεσα στα τραγούδια που κινούνται καλά στα στοιχήματα, με πολλούς να θεωρούν ότι οι LELEK έχουν καταφέρει να συνδυάσουν με επιτυχία την παράδοση με έναν σύγχρονο ευρωπαϊκό ήχο
THE LIFO TEAM
Οι παρουσιαστές του late night μαζεύτηκαν γύρω από τον Στίβεν Κόλμπερτ πριν σβήσει το Late Show

TV & Media / Ο Τζίμι Κίμελ, ο Τζίμι Φάλον, ο Τζον Όλιβερ και ο Σεθ Μάιερς βρέθηκαν στο πλατό του Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν από το τελευταίο Late Show

Λίγο πριν πέσει η αυλαία για το Late Show, το Strike Force Five ξαναβρέθηκε στο πλατό και μετέτρεψε το αντίο του Κόλμπερτ σε σχόλιο για την κρίση του late night, το YouTube, τα τηλεοπτικά δίκτυα και τον πιο εμμονικό τηλεθεατή τους: τον Ντόναλντ Τραμπ.
THE LIFO TEAM
Το Euphoria μπήκε στο OnlyFans και οι πραγματικές δημιουργοί αντιδρούν

TV & Media / Το Euphoria μπήκε στο OnlyFans και οι πραγματικές δημιουργοί αντιδρούν

Στην τρίτη σεζόν του Euphoria, η Κάσι της Σίντνεϊ Σουίνι ξεκινά λογαριασμό στο OnlyFans για να χρηματοδοτήσει τον γάμο της με τον Νέιτ. Δημιουργοί που εργάζονται πραγματικά στην πλατφόρμα κατηγορούν τώρα τη σειρά του HBO ότι παρουσιάζει την εργασία στο σεξ σαν καρικατούρα, αναπαράγοντας στερεότυπα που οι ίδιες προσπαθούν εδώ και χρόνια να πολεμήσουν.
THE LIFO TEAM
Το Adolescence σάρωσε τα BAFTA και έγινε η τηλεοπτική ιστορία της χρονιάς

TV & Media / Το Adolescence σάρωσε τα BAFTA και έγινε η τηλεοπτική ιστορία της χρονιάς

Το Adolescence ήταν ο μεγάλος νικητής των BAFTA TV Awards, κερδίζοντας τέσσερα βραβεία και σπάζοντας το ρεκόρ για τις περισσότερες νίκες σε μία τελετή. Ο Στίβεν Γκράχαμ τιμήθηκε με το βραβείο Α' Ανδρικού Ρόλου, ενώ ο 16χρονος Όουεν Κούπερ έγινε ο νεότερος νικητής στην κατηγορία Β' Ανδρικού Ρόλου.
THE LIFO TEAM