ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

GNTM: Η Βίκυ Καγιά επιστρέφει με «μεγάλες αλλαγές»- Μόνο ένας παραμένει

GNTM: Η Βίκυ Καγιά επιστρέφει με «μεγάλες αλλαγές»- Μόνος ένας παραμένει Facebook Twitter
0

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για την επιστροφή της στο νέο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων Greece's Next Top Model, κάνοντας μεταξύ άλλων λόγο για «μεγάλες αλλαγές».

Μιλώντας στο «Mega Καλημέρα», η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο επιβεβαίωσε την επιστροφή της, δηλώνοντας συγκινημένη με το comeback της.

«Υπέγραψα επίσημα για το GNTM. Κάναμε μια πολύ ωραία συζήτηση με το κανάλι, μια πολύ ωραία συνθήκη και το αποφασίσαμε μαζί. Είμαι βαθιά συγκινημένη από την αποδοχή και την αγάπη, είναι μεγάλη πρόκληση και στοίχημα η ολική επαναφορά», σημείωσε.

Όπως εξήγησε, τα κορίτσια που θα συμμετέχουν στο ριάλιτι μόδας θα είναι ηλικίας από 18 έως 88 ετών, προσθέτοντας ότι ανυπομονεί να γνωρίσει τους νέους συνεργάτες της.

«Από ό,τι φαίνεται η διάθεση του καναλιού είναι μια ολική επαναφορά μπρος και πίσω από τις κάμερες και πιστεύω θα κάνουμε λίγες διακοπές. Θα είναι όλο καινούριο, μόνο ο Γιώργος Καράβας θα παραμείνει. Λεπτομέρειες θα ξέρω μετά το Πάσχα. Από ότι ξέρω δεν θα είναι δίπλα μας η Έλενα Χριστοπούλου. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είναι στο πλάνο. Θα είναι νέοι άνθρωποι που δεν έχετε δει στο GNTM στο παρελθόν», ανέφερε.

Αν και είπε πως θα ήθελε να ήταν μαζί της στο GNTM ο Θανάσης Κρίκης, πρόσθεσε πως είναι κάτι που δεν γνωρίζει ακόμα, ενώ διευκρίνισε πως ο Λάκης Γαβαλάς δεν θα συμμετέχει στο πρότζεκτ.

«Πάντα συζητάμε ομαδικά με την παράγωγη και τον project manager, εκεί που είναι χρήσιμη η γνώμη μου την δέχονται με αγάπη. Εκεί που δεν είναι, κάνουν αυτό που ξέρουν», δήλωσε η Βίκυ Καγιά.

Δείτε το βίντεο:

TV & Media
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM