ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Εκπαιδευτήρια Καίσαρη: Νέα πρόκριση της iRobot στον παγκόσμιο διαγωνισμό ρομποτικής

Νέα πρόκριση της iRobot στον Παγκόσμιο διαγωνισμό ρομποτικής Facebook Twitter
0

Η iRobot, μετά από μία εξαιρετική παρουσία στον τελικό του Πανελλήνιου τουρνουά ρομποτικής της FLL Lego Greece που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, κατέκτησε τη 2 η θέση ανάμεσα στις 50 ομάδες φιναλίστ επιτυγχάνοντας έτσι να προκριθεί στο Παγκόσμιο της First Lego League που θα πραγματοποιηθεί στο Χιούστον της Αμερικής.

Η ομάδα ρομποτικής Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη συνεχίζει έτσι μία παράδοση σταθερής παρουσίας υψηλού επιπέδου σε πανελλήνιους και παγκόσμιους διαγωνισμούς, καθώς στο παρελθόν έχει κατακτήσει το 1ο παγκόσμιο βραβείο στο project και την 4η θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

Τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη εύχονται πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και τους προπονητές τους.

Market news
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM