ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ο Μπρους Γουίλις ποζάρει με την κόρη του Μέιμπελ - Το ποστ στο Instagram για τα 10α γενέθλιά της

Ο Μπρους Γουίλις ποζάρει με την κόρη του Μέιμπελ - Το ποστ στο Instagram για τα 10α γενέθλιά της Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Τα δέκα της χρόνια έκλεισε η μεγαλύτερη κόρη του Μπρους Γουίλις και της Έμα Χέμινγκ και η μαμά της γιόρτασε τη συγκυρία με μια σειρά φωτογραφιών στο Instagram. 


«Ονειρέψου πολύ, συνέχισε να στοχεύεις ψηλά και να θυμάσαι να ζεις!» ευχήθηκε η Χέμινγκ μεταξύ άλλων στην κόρη της. Στην ανάρτησή της, η μικρή εμφανίζεται σε δύο φωτογραφίες στην αγκαλιά της μαμάς και του μπαμπά, ενώ στο βιντεάκι προφανώς από μαθητική εκδήλωση, ακούγεται να λέει πως όταν μεγαλώσει, θέλει να γίνει «καρχαρίας» στο shark tank, το επιχειρηματικό ριάλιτι στην αμερικανική τηλεόραση.


To ζεύγος παντρεύτηκε το 2009 και εκτός από τη Μέιμπελ, έχει άλλη μια κόρη, την Έβελιν Πεν που είναι τώρα επτά χρόνων.

Η ανάρτηση έρχεται λίγα 24ωρα μετά από την ανακοίνωση πως ο Μπρους Γουίλις αποσύρεται από την υποκριτική, καθώς πάσχει από αφασία. 

«Ο αγαπημένος μας Μπρους έχει κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, που επηρεάζει τις γνωστικές ικανότητές του. Κατά συνέπεια και έπειτα από μεγάλη σκέψη, ο Μπρους αποχωρεί από την καριέρα που έχει σημάνει τόσο πολλά για εκείνον», ανέφερε η ανάρτηση στα social media, που υπέγραφαν η νυν και η πρώην σύζυγος του Γουίλις και οι πέντε κόρες που έχει αποκτήσει με τις δύο γυναίκες. 

«Αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη στιγμή για την οικογένειά μας και είμαστε ευγνώμονες για την συνεχιζόμενη αγάπη, τη συμπόνοια και την υποστήριξή σας», αναφέρουν ακόμη και σημειώνουν ότι το περνούν όλο αυτό ως «μία ισχυρή οικογενειακή ενότητα». 

Διεθνή
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζελένσκι: «Δεν πιστεύω ότι η Ουκρανία θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ ενόσω διαρκεί ο πόλεμος»

Διεθνή / Ζελένσκι: «Δεν πιστεύω ότι η Ουκρανία θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ ενόσω διαρκεί ο πόλεμος»

«Όταν προσκαλούμε μια χώρα να ενταχθεί στo NATO, δεν χρειαζόμαστε απλώς μια πλειοψηφία, αλλά την τέλεια συμφωνία μεταξύ και των 32 μελών» δήλωσε από την πλευρά του ο Γενς Στόλτενμπεργκ
NEWSROOM