«The Kardashians»: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του νέου ριάλιτι

«The Kardashians»: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του νέου ριάλιτι Facebook Twitter
0

«Η ζωή χωρίς κάμερες ήταν μεγάλη αλλαγή για εμάς», ακούγεται να λέει η Κιμ Καρντάσιαν στο πρώτο τρέιλερ του «The Kardashians». Το «διάλειμμα» όμως τελείωσε. 

Μετά τους τίτλους τέλους του «Keeping Up With the Kardashians», έπειτα από 20 σεζόν, τον περασμένο Ιούνιο, στις 14 Απριλίου κάνει πρεμιέρα το νέο ριάλιτι της οικογένειας και το Hulu έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ. 

Σε αυτό, η Κιμ Καρντάσιαν δηλώνει ενθουσιασμένη για το νέο «κεφάλαιο» που ανοίγει και σημειώνει: «Είμαι σε αυτό το παιχνίδι τόσο καιρό, που ξέρω ότι απλά πρέπει να είσαι ο εαυτός σου». 

Στο τρέιλερ αποκαλύπτεται ότι η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο αρραβωνιαστικός της, Τράβις Μπάρκερ, θέλουν να αποκτήσουν μωρό και σε ένα πλάνο είναι σε ιατρείο. 

Η Κλόε Καρντάσιαν δηλώνει ότι είναι «περίπλοκη» η σχέση της με τον πατέρα της κόρης της, Τριστάν Τόμπσον, ενώ η Κιμ Καρντάσιαν ακούγεται να λέει πως είναι «πραγματικά δύσκολα» τα πράγματα με τον Κάνιε Γουέστ.  

Επίσης, μεταξύ άλλων, η Κρις Τζένερ λέει ότι η σχέση της Κιμ Καρντάσιαν με τον Πιτ Ντέιβιντσον είναι κάτι που δεν περίμενε κανείς. Πριν από λίγες ημέρες η Κιμ Καρντάσιαν δήλωσε ότι ο σύντροφός της δεν έχει πάρει ακόμη μέρος στα γυρίσματα του ριάλιτι, αλλά συμπλήρωσε ότι η ίδια μιλά για τη σχέση τους. 

«Σίγουρα εξηγώ πώς γνωριστήκαμε, ποιος προσέγγισε ποιον, πώς συνέβη και όλες τις λεπτομέρειες που όλοι θέλουν να ξέρουν», ανέφερε σχετικά. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Είμαστε παρόντες αλλά απόντες»: Η Κέιτ Μίντλετον προειδοποίεί για την επίδραση των κινητών στην οικογένεια

Διεθνή / «Είμαστε παρόντες αλλά απόντες»: Η Κέιτ Μίντλετον προειδοποιεί για την επίδραση των κινητών στην οικογένεια

«Ενώ οι ψηφιακές συσκευές υπόσχονται να μας κρατούν συνδεδεμένους, στην πραγματικότητα συχνά κάνουν το αντίθετο», έγραψε η Πριγκίπισσα της Ουαλίας σε άρθρο που συνέγραψε με καθηγητή του Χάρβαρντ
LIFO NEWSROOM
Μετά τον πόλεμο, οι νάρκες εμποδίζουν την ανοικοδόμηση στη Συρία

Διεθνή / Μετά τον πόλεμο, οι νάρκες εμποδίζουν την ανοικοδόμηση στη Συρία

Η επιστροφή εκτοπισμένων στη Συρία φέρνει νέες τραγωδίες: εγκαταλελειμμένα εκρηκτικά σκοτώνουν παιδιά και ενήλικες στο Mrei’iyeh, καθιστώντας την εκκαθάριση νάρκων άμεση προτεραιότητα για την ανοικοδόμηση
LIFO NEWSROOM
Κίνδυνος για ζεστό νερό στην Ευρώπη: Το μέταλλο «άφνιο» και οι νέοι κανονισμοί στην ΕΕ

Διεθνή / Κίνδυνος για ζεστό νερό στην Ευρώπη: Το μέταλλο «άφνιο» και οι νέοι κανονισμοί στην ΕΕ

Η έλλειψη έγκρισης του χάφνιου και ζιρκονίου στους κανονισμούς ΕΕ απειλεί το 90% των θερμοσιφώνων και τα νοικοκυριά κινδυνεύουν με αυξημένα κόστη και περιορισμένη πρόσβαση σε ζεστό νερό από το 2027
LIFO NEWSROOM