Εισήγαγαν από τη Βουλγαρία χημικά για τη νόθευση καυσίμων- 9 συλλήψεις

Εισήγαγαν από τη Βουλγαρία χημικά για τη νόθευση καυσίμων- 9 συλλήψεις Facebook Twitter
0

Εννέα άτομα συνελήφθησαν για την εισαγωγή χημικών διαλυτών από τη Βουλγαρία, με σκοπό τη νόθευση καυσίμων.  

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τις, κατά περίπτωση, παραβάσεις του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα και των νομοθεσιών για την οργάνωση της αγοράς πετρελαιοειδών και την ρύθμιση της αγοράς προϊόντων.

Άλλα τρία άτομα κατηγορούνται επίσης για την υπόθεση, οι οποίοι έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται για να συλληφθούν. Οι διαφυγόντες δασμοί, φόροι και λοιπές επιβαρύνσεις μόνο από τις κατασχεθείσες ποσότητες ανέρχονται στα 30.718,47 ευρώ.

Εισήγαγαν από τη Βουλγαρία χημικά για τη νόθευση καυσίμων- 9 συλλήψεις Facebook Twitter
Εισήγαγαν από τη Βουλγαρία χημικά για τη νόθευση καυσίμων- 9 συλλήψεις Facebook Twitter

Οι εμπλεκόμενοι εισήγαγαν από τη Βουλγαρία χημικούς διαλύτες, τους οποίους αποθήκευαν σε ειδική δεξαμενή, στον προαύλιο χώρο εταιρείας στην Αττική. Στη συνέχεια, με βυτιοφόρο μεταφόρτωναν τους διαλύτες και εφοδίαζαν βενζινάδικο, με σκοπό την ανάμειξή τους με καύσιμα του πρατηρίου. 

Για την παραπλάνηση των αρχών, στα παραστατικά που εξέδιδαν εμφάνιζαν ως προορισμό εταιρεία «φάντασμα» στη Θεσσαλονίκη. 

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην εταιρεία και στο πρατήριο, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 29.301,50 λίτρα μείγματος διαλυτών, φορτηγό, βυτιοφόρο, κινητά τηλέφωνα και έγγραφα. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LIFO PORTRAITS ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΕΚΘΕΣΗ

Ελλάδα / LiFO Portraits: Εγκαινιάστηκε η μεγάλη φωτογραφική έκθεση αφιερωμένη στην τέχνη του πορτρέτου

Δείτε φωτογραφίες - Παρόντες στην έκθεση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η υπουργός Πολιτισμού, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και σπουδαίες μορφές του πολιτισμού
THE LIFO TEAM
ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΟ NATIONAL GEOGRAPHIC

Ελλάδα / Ο οικισμός της Ελλάδας που αποθεώνει το National Geographic: «Ο ιδανικός προορισμός για ένα οικογενειακό ταξίδι»

Ο ταξιδιωτικός οδηγός του National Geographic αναδεικνύει ένα ακόμη μέρος της Ελλάδας, που ξεχώρισε, μεταξύ άλλων, για τα πλακόστρωτα δρομάκια χωρίς αυτοκίνητα, τα ασβεστωμένα σπίτια και το «γραφικό σκηνικό για περιπλάνηση»
THE LIFO TEAM